Kolye ve Yüzük

Hafta sonu İstanbul'da sevgili görümcem Özlem abla'ya gitmiştik. Özlem abla doğum günüm için bana So Chic'den çok güzel ve özel tasarım bir kolye almış. Pudra rengi incilerin arasında smoky taşlar ile farklı ve sıradışı bir kolye... Teşekkürler Özlem abla:=)

 Bu yüzüğü de Bağdat caddesindeki Accessorize mağazasından aldım. İki parmağa atılan bir fiyonk:=) Bir şeyi unutmamak gerektiğinde bunu takarım:=))) Bu arada ojelerim nasıl? Mavi ojeyi seviyorum bu yazımda ve bu yazımda da bahsetmiştim. Bu sefer Pastel 78 nolu mavi ojeyi tırnaklarıma sürdükten sonra yarısına Alix Avien simli ojeyi sürdüm. 

4 yorum

  1. seni mimledim haberin olsunnn:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mimini gördüm en kısa zamanda yayınlayacağım:=)))

      Sil
  2. Ah Necla'cım güzel günlerde olsun lakin allahın cezası so chic kedili bir kolye almıştım ayıptır demesi 100 küsür bayıldım anında karardı koptu 2 defa verdim tamire işlem başı 5 TL aldı dangolazlar o derece kızıyorum bunlara umarım seninkinde fire olmaz inci ya bence daha uzun ömürlü olur. Bak kolye de bu canım:
    So Chic Kedili kolye

    YanıtlaSil
  3. İnşallah benim kolyenin başına böyle işler gelmez, üzülürüm çünkü manevi değeri var.... Bu arada sizin kolyeye de baktım çok güzelmiş...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.