D&R'da günün fırsatı ve kitaplarımız

Kitaplarımın büyük çoğunluğunu internet üzerinden alıyorum. Hem  %25-75 indirimli alıyorum hem kitaplar hakkında okuyanların yorumlarını okuyorum hoşuma gidenleri alıyorum. Takip ettiğim kitap siteleri var. Bu aralar D&R'a takıldım. Neden mi?
Her gün ana sayfada günün fırsatı köşesinde son zamanların kitaplarını %74 indirimle satıyor. 19 TL'lik kitapları 5 TL'ye alıyorum. Kargo 3,5 TL. Hızlı bir şekilde de elime ulaşıyor. Bu şekilde takip edip de aldığım kitaplardan biri İskender Pala'nın OD adlı kitabı 17 TL'den 5 TLye inmişti. Uzun zamandır takip ettiğim ama bir türlü alamadığım Zülfü livaneli'nin kitabı Serenad ise 27 TL'den 13,50TL'ye inmişti. Hal böyle olunca her gün D&R'ın sitesine girip günün fırsatına bakıyorum. Takip ettiğim, okumak istediğim kitabı alıyorum. Tabi çocuklarımı da unutmuyorum. Türk edebiyatının usta mizahçısı Muzaffer İzgü'nün kitaplarını alıyorum. Okurken hem gülüyoruz hem bir şeyler öğreniyoruz.






1 yorum

  1. D&R ın böyle bi fırsatı oldugunu bilmiyordum.Bilgiledirdiğiniz için teşekkür ederim.Belki D&R kartımla daha fazla indirim bile olabilir:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.