Lekeli tişörtten yeni bir tişört yaratmak

 Anaokuluna giden kızım okulda yaptıkları etkinlikler sonucunda bir kaç tişörtünü boyayarak eve geliyor. Eee ne yapayım biraz boyandı diye tişörtü atacak kadar zengin değilim. Daha önceden çocuklarıma yaptığım oyun halısı-1 ve oyun halısı-2'den kalan keçelerimle tişörtü süsledim. 
Dirsekteki boyayı kapatmak için yeşil renkteki tişörte uygun olarak koyu yeşil keçe kullandım. Oval olarak kestiğim keçeleri dirseklere yeşil nakış ipi ile tutturdum.
 Yeşil-sarı,turuncu ve kırmızı keçeden balon şeklinde yuvarlaklar kesip uygun renkteki ipler ile diktim. balonların ipini ise kahverengi iplik ile zincir dikişi ile yaptım. Zincirlerin üzerine kırmızı kurdela tutturarak balonların iplerini birbirine bağlamış gibi oldum. Ta taaa taammm karşınızda yenilenmiş tişörtü ile kızım ve yanında Safinaz:=))) 

19 yorum

  1. Neclacığım süper olmuş wallahi eşimin çamaşır suyu olan gömleği içinde bir fikrin var mı zira ona keçe yapsam gülünç olur :))))

    YanıtlaSil
  2. Çamaşır suyunun geldiği yere bağlı, kollardaysa kes kolu kısa kol ya da kolsuz yap ama önlerdeyse gömleğin durumuna göre kendine bir şeyler yap, nasıl fikir:=))))

    YanıtlaSil
  3. Bal yanaklım ya da biliyorsun şimdi moda gömlek yakası, ve manşetler. Ayır onları gerisini at, yaka ve manşetleri incik boncuklarla süsle, kendin kullan:=)

    YanıtlaSil
  4. zeka küpüsün mübarek masallahh
    cok cici olmus:)

    YanıtlaSil
  5. Fikriyle, renkleriyle çok hoşuma gitti. Bizde de lekeli t-sirt, tayt bolluğu var :). Ama burada bulabildiğim keçelerde iş yok. En iyisi Türkiye'ye gittiğimde alıp, dönerken getireyim yanımda.

    Umarım daha iyisindir.

    YanıtlaSil
  6. Nilay World Fashion; iltifatın için teşekkürler canım:=)))
    Defne;Türkiye'ye gelince keçe de alabilirsin ya da dantel, kurdela, rengarenk düğmeler ya da kumaşlarla da süsleme yapabilirsin. İlla ki keçe şart değil. öptüm.

    YanıtlaSil
  7. yaaaa ne diyim ben sana yaaaa:)))helal olsun herşey geliyor elindne maşallahhhhh :))defnenın boyanmışları yolluyorum bundna sonra sana yenılenmış olarak giydiririz ellerıne sağlıkkk:)

    YanıtlaSil
  8. Eskisinden güzel olmuş. Rengarenk balonlar çok hoş..

    YanıtlaSil
  9. İşte bunu çok beğendim, harika bir geri dönüşüm olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Süper bir yenileme olmuş.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  11. çook güzel olmuş!
    Ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  12. Nani; gönder gönder yaparız bir şeyler Defneme:=)
    Evimin huzuru;teşekkür ederim canım...
    Pontinin Takıları; beğenmene sevindim:=)
    Güneş;teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  13. canım süper olmuş ellerine sağlık...Yaratıcı annelere bayılıyorum bunlar da bana tecrübe olmuyor değil hani...Daha öğreneceğim çok şey var :))

    YanıtlaSil
  14. çok güzel bir geri dönüşüm olmuş.Ellerine sağlık şimdiki hali dahada şık olmuş.

    YanıtlaSil
  15. eski halinden daha güzel olmuş.çok beğendim.güle güle giysin kızınız.

    YanıtlaSil
  16. İyi ki lekelenmiş çünkü yeni haliyle çok daha güzel olmuş:)
    Fikrine ve emeğine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. necla hanım, çok güzel yapmışsınız keçelerle süsleme işini. acaba keçeyi dikişle tutturunca dikişler rahatsız eder mi , sürter mi diye merak ediyorum? bebek badisine ya da çocuk tişörtüne keçe ile süsler yapmak istiyorum, ama dikiş sürter rahatsız olur mu diye merak ediyorum. :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. Demet:Sağol canımmm:=)
    Ahlam: Kesinlikle eskisinden daha iyi oldu.
    Zeyzey: Teşekkürler canım.
    Okuyan:Bence de eski halinden daha güzel oldu. Hatta bazen diyorum ki düz tişört alıp keçelerle süsleyeyim. Orjinal birşeyler ortaya çıkıyor.

    YanıtlaSil
  19. Zulaltan filiz: Öncelikle teşekkürler diyip, bir zarar olmaz diyorum. iplikler yumuşak olduğundan zarar vermez. Eğer zarar vereceğinden korkuyorsanız, silikon kullanarak yapıştırabilirsiniz de.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.