Mecburi Ara

Kar yüzünden Abant'a gidemediğimizden bahsetmiştim bu yazımda işte ertesi günü Abantzadeler olarak arkadaşlarla Termal'e gitmiştik. Bu resmi eşim çekmiş şimdi gördüm çok hoşuma gitti. Eşim yeni bir fotoğraf makinası aldı. Canon EOS 1100. Bu kare de onunla ilk denemelerden biri...
Sevgili arkadaşlarım bu hafta yazılarıma biraz ara vereceğim, çünkü raporluyum evde yatıyorum. Kriptik Tonsillit. Ama sanmayın boş boş yatıyorum, bir yandan da blogum için materyaller topluyorum ve dikiş dikiyorum. İnşallah en kısa zamanda paylaşacağım sizlerle. Görüşmek dileğiyle...

7 yorum

  1. neclacım geçmiş olsun profıldeki yazını okudum ama acaba dedim.aman dikkat et kendıne sağlık herşey...bol bol ıhlamur zencefil iç kocaman öpüldün çocuklarada bulaştırma lütfennnn:)onlar hasta olursa iş dahada zorlaşır.

    YanıtlaSil
  2. neclacım geçmiş olsun profıldeki yazını okudum ama acaba dedim.aman dikkat et kendıne sağlık herşey...bol bol ıhlamur zencefil iç kocaman öpüldün çocuklarada bulaştırma lütfennnn:)onlar hasta olursa iş dahada zorlaşır.

    YanıtlaSil
  3. Canım sensiz olmuyor...Bir an evvel iyileş ve aramıza (hatta direkt yanıma) dön...özledim...

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun. Dinlenerek Sağlık ve şifa bulun inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun canım toparlan bir an evvel arayı da çok açma tamam mı?

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun. sitenizi blogger annelerde gördüm. çok beğendim. izlemeye aldım. ben de beklerim...

    YanıtlaSil
  7. "Blogger Anneler"den geliyorum. Birkaç postu keyifle okudum. Umuyorum çabucak iyileşir ve bu mecburi aranın önüne bir de kısa sıfatını eklersin. Takipteyim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.