İki bluz daha...

 Dikiş dikmek benim için bir çeşit terapi yöntemi. Dikerken hiçbirşey düşünmüyorsun sadece elindeki işe konsantre oluyorsun ayrıca bir şeyler üretmeyi seviyorum:=) Bu hafta sonu iki bluz daha diktim. İlki geometrik desenlere sahip mor şifon kumaş. Bluzun arkasını ve kol ağızlarına düz mor kumaş uyguladım. İkinci bluz  ise beyaz-turkuaz renkte kumaş. Aynı şekilde onun da kol ağızlarına ve arkasına düz turkuaz kumaş uyguladım. Bu iki bluz çok tatlı iki insana gidiyor, güle güle kullansınlar...



13 yorum

  1. ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullansınlar şifon kumaşları hangi dikiş ayarında kaç numara iğneyle dikiyorsunuz acaba ??

    YanıtlaSil
  2. gamzeciğim, valla şifon ayarı falan yapmadan dikiyorum. İğnesi standart iğne, dikiş ayarı da 2,5'da kullanıyorum. Ama sen istersen önce işine yaramayan bir şifonda dene, hangi ayar büzdürmeden güzel dikiyorsa odur. çünkü her makinanın ayarı başka başkadır.

    YanıtlaSil
  3. Harika! Hep heves ederim ama o sabır yok bende. Güle güle giy!

    YanıtlaSil
  4. elinize sağlık,kalıpsız dikiyordunuz değil mi bu bluzları?Aslında mevcut bir bluzdan kumaşın üstüne koyup,biçmeyi,dikmeyi gösteren bir post yapsanız çok güzel olur :) çünkü bu bluzlar çok güzel

    YanıtlaSil
  5. Sezer aramızda kalsın ama bende de sabır yok o yüzden kalıpsız dikiyorum:=)

    YanıtlaSil
  6. özgü'nün annesi; önceki yazılarımda aynı senin dediğin gibi nasıl diktiğimi adım adım fotoğrafladığım "rengarenk" adlı bluz mevcut. Bir göz at, işine yarayacağını umuyorum.

    YanıtlaSil
  7. ikiside çok güzel olmuş.tiril tiril ,çok rahat görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  8. hemmen bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Bunları ne aralık diktin.Çok güzel olmuşlar

    YanıtlaSil
  10. Renkleri çok uyumlu ayarlamışsın dışarıda bile böylesini bulşmak çok zor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Eline sağlııık, yine çok güzel :)

    YanıtlaSil
  12. çok güzel olmuş ikisi de ellerine sağlık bende gönlüme göre dikmek istiyorum ama bi öğretenim yok elimde takılıyorum :)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. ikiside çok güzel ama turkuaz olana bayıldım.. ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.