Puantiyeli elbisem

 Hep bluz hep bluz olmaz dedim! Bir de kalıpsız dikerek iyice insanları çileden çıkartmayayım dedim ve sonunda Burda dergisinin 2011yılı Şubat ayında yer alan elbise modelinin kalıbını çıkardım ve işte geldim burdayım:=) Kumaşı annem vermişti sağolsun. Lacivert üstüne kahve puantiyeli. Kıştan berine yapsam diye düşünürken bu elbise modelini gördüm. Elbise modeli benim pratik olarak yani kalıp kullanmadan diktiğim bluz modeliydi. Ben bunu dikerim dedim ve kalıbını çıkardım.
Elbisede ufak tefek oynamalar yaptım.Robalarını ayrı yapmadım birleştirdim, kol ağızlarına şerit takmadım çünkü düşük omuz bayağı düşük oldu Bir de beline lastik diktim,tünel yapmadım.Elbiseyi gece kestim sabah diktim. Akşama da düğünde giydim:=) Nude ayakkabı ve kahverengi çanta kullandım.







8 yorum

  1. Çok güzel .çok kullanışlı bir elbise olmuş , giyin giyin çıkın:) güzel günlerde.

    YanıtlaSil
  2. Uzaktanda olsa üzerinde gördüm çok şık olmuştu.

    YanıtlaSil
  3. dikilmesi kolay ve şık elbiseler olmasaydı biz ne yapartık :) çok güzel olmuş canım puantiye kumaş bu elbise için süper bir seçim .ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Çok şık bir elbise olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. ne guzel yaa boyle marıfetlı olmak :) guzel gunlerde gıyın ınsallah

    YanıtlaSil
  6. Kim derki 2 çocuk annesi maşallah... eee siz güzel olunca elbiseyide hünerinizle şahane dikince daha ne demek lazım.....süperrr....

    YanıtlaSil
  7. rahat şık bir elbise olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. gayet hoş, rahat bir elbise olmum, elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.