Bordo Pantolon

 Bu aralar bordo çok revaçta olunca kendime bordo bir pantolon diktim. Burda dergisinin 2011 temmuz sayısında yer alan kalıbı kullandım. Dergi pantolon dikişini adım adım anlatmış ve göstermiş. Cepli olmasına rağmen dikişi çok kolay cuk diye üzerinize oturuyor. Modelden tek farkı beline lastik diktim Pantolonumu çok sevdim başka renklerde de uygulayabilirim.
Nasıl kombinlediğime gelirsek; Bordo pantolon üstüne büyük beden siyah tişört, Dükkantere'den gelen deri yakam ve siyah botilerim...

10 yorum

  1. NİKO : kombin süper ve bu halin çok şık bayıldımm =)

    YanıtlaSil
  2. pantolon çok rahat görünüyor,güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  3. Evet çok güzel bir kalıpmış dökümlü dökümlü çok şık duruyor. Şalvar pantolon gibi birşey galiba bordo da güzel bir seçim olmuş, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. cok yakısmıs tatlımmmm:)
    tonu cok basarılı :)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ne kadar cool bır kombın olmus neclacım

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar. Dikiş maceranız çok hoşuma gitti. Bloğunuzu kendime ekliyorum. Sizi de bana bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle, bu soğuk kış günlerinde, Afyon'dan sıcacık selamlarla.

    YanıtlaSil
  7. Niko: Teşekkür ederim cimcime:=)
    Antigone:Pantolon gerçekten çok rahat bir kaç renk daha dikebilirim....
    Şenay Atılgan: Tam şalvar olmasa da şalvar rahatlığında bir pantolon oldu. dar pantolonlardan sonra bacaklara özgürlük:=)))

    YanıtlaSil
  8. begüm begüm huuu: teşekkür ederim canımmm:=)Ton konusunda haklısın....
    Grace Happy: Sağol canımmm, beğenmene sevindim...
    nurtenbeğendi:Hoş geldin sefalar getirdin canım...

    YanıtlaSil
  9. Cok beğendim bu renk kumaş kına yesilinede yakışıyor bu rengin mantoluk olanından arıyorum necla süper görünüyorsun dikisdersi:)

    YanıtlaSil
  10. Dikiş dersi: teşekkür ederim canım, kına yeşili ile giyinmeyi hiç düşünmemiştim, deneyeceğim. Sen de inşallah aradığın kumaşı bulursun...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.