Bol katlı kesim

En son saçımı kestirdiğimden beri bir sene geçti. Haliyle saçlar uzadı, formunu kaybetti. Cansız, cılız saçlarıma hareket katmak ve baharı karşılamak adına bugün kuaförüme gidip saçlarımı onun ellerine teslim ettim. Bol katlı bir kesim ile karşınızdayım. 
Elbise: Misist by Herry / Kolye:Koton

8 yorum

  1. Canım selam,
    Bu oldukça modern bir hava vermiş. Bende nezamandır kuaföre gideceğim birşey geri çekiyor. Seninki süper olmuş. Çok hoş Güle güle kullan... Bu arada yunanistanı sormuşsun. Biz gemiyle gittik. Turlara katıldık. Yoksa zorlanacaktık. Tavsiye ederim yoksa çok zor. 3 kişi olunca biraz tuzluda olsa birkez geleceğiz deyip katıldık. Onlar biliyor ve orada türkçe bilenler bol. Biz gezerken türkçe satıcılara rastlamıştık. Biz yazlık modda gittik. Şimdi hava nasıldır ? Greece kafiyi muhakkak içmelisin. Nereyi gezeceğini sorbilir miyim?

    YanıtlaSil
  2. Model çok hoş sizede yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Suhuba: Teşekkürler canım...
    tatlım biz kavala-İskeçe-Selanik gezeceğiz. Sen daha ayrıntılı gezmişsin. Bizim ki ufak bir tur olacak:=)
    Nuryyl: teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş.. benim saçlarım çok ince olduğundan bende hep katlı kestiririm.. güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. Geç kalmış olabilirim ama belki oradan okursun :) gezilen yerler farklı olacak ama pita denen özel bir yiyecekleri var bizim dürüm döner tarzında onu, dondurmalarınından tatmalı, greece cafe (bizim türk kahvesi)ni içmelisin- ve uzo (bizim rakı)ları ile biryerde oturup balıkürünlerinden yemelisiniz derim :) Telefonunu bilsem mesaj atacaktım :) Ve bulduğunuz yerde tur rehperine takılın derim :)

    YanıtlaSil
  6. ayyy ne kadar yakışmış bu saç sana, güle güle kullan neclacim, çok çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  7. aaa cok havalı cok hacımlı olmus bayıldım:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Bob modeli denemeye ne dersiniz

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.