31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü

 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü Etkinliği kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen yürüyüş etkinliğinde bilin bakalım kim vardı? Tabii ki gene ben, bu sefer sigarayı bırakan biri olarak yürüdüm. Yalova ilinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının, öğrencilerin ve Yalova Yürüyen Köşk Deniz İzcilerinin de yer aldığı yürüyüşte sigara bırakma kampanyasına katılanlara çeşitli ödüller dağıtıldı. Şanslı biri olarak payıma Armutlu İhlas Evlerinde 1 hafta tatil düştü. 
Yalova caddelerinde gerçekleşen yürüyüşün ardından Yalova Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Livadi  müzik grubunun seslendirdiği Karadeniz türküleri ile etkinlik sona erdi.






2 yorum

  1. sevgili nejla hanım öncelikle tebrikler dikişleriniz bir harika Allah kolaylık versin.sigaraya gelince 47 yaşımdayım. ömrümde 3 kere içmeyi denedim.ilkinde öksürükten boğuluyordum 2.ci denemede nasıl becerdimse sacımı yaktım 3.üncü de başörtümü sonra kendikendime bu iş sana göre değil Mevlam içmemen için sana sebebler gösteriyor niye bu ısrar.sıkıntın yine seninle dedim ve sigara maceram sona erdi. Allah a çok şükürler olsun başlamadan sona erdi.benim siteme de beklerim. sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Yalovalı blogger görmek ne kadar sevindirici :))))
    Sigarayı bırakmış olan birine en güzel hediye aslında dumansız nefes almaktır ama size çıkan hediye de güzelmiş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.