Dermoeczanem.com


Hey sen! Orada oturup bu yazıyı okuyan, dermokozmetiğe düşkün müsün? Eczane eczane dolaşıp aradığın dermokozmetik ürünü eczanelerde bulamıyor musun? O zaman sana kapı kapı dolaşmana gerek kalmadan, oturduğun yerden,bütün dermokozmetik ürünlerin tek bir adreste olduğu  online eczane sitesinden bahsetmek istiyorum: DermoEczanem.com.

Sektörde 18 yılını doldurmuş olan firmanın ürünlerinin tamamı aynı zamanda eczanelerde satılan ürünlerden oluşmaktadır. Ayrıca dermokozmetik markaların resmi bayisi olan firmanın sattığı ürünlerin tamamı üretici ve ithalatçı firmaların garantisi ve güvencesi altında olan % 100 orjinal ürünler. Fiyatlar hesaplı çünkü yüksek miktarda ürün alındığından firma buradan kazandığı iskontaları, müşterilerine indirim olarak sunuyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Bursa, Eskişehir, Edirne, Samsun illerine ertesi gün teslimat yapılırken, diğer illere en geç 3 iş günü içinde teslimat yapılmaktadır.

Online satış yapan sitede anne ürünleri, bebek ürünleri, cilt bakımı, güneş ürünleri, saç bakımı, makyaj ürünleri, vitamin, vücut bakımı, ağız diş ve parfüm kategorileri bulunmaktadır. Her başlık altında bir sürü marka ve ürünleri bulununca saatlerce sitede geziniyorum. Ürünler arasında tüm dünya çapında uzman dermatologların 1 numaralı tercihi avene markasının ürünlerini tercih ediyorum. Yazın benim de çok severek kullandığım Avene SPF 50 Emülsiyon Güneş Koruyucu ürünü markanın en çok tercih edilen ürünü olmuş. Bu yazın onun sayesinde yüzümde hiç güneş lekesi oluşmadan geçirdim, boşa değilmiş. Markanın termal suyu spreyleri, yağlanmaya ve akneye meyilli eğilimli ciltlere yönelik Avene Cleanance serisi, Avene Eluaqe, Ystheal anti-age ürünler serisi, Avene Trixera Serisi, Avene Hydrance nemlendiriciler, Avene Cold krem ve Triacneal gibi ürünleri de kendi alanlarında iddiasını korumaktadır. Hem de şu aralar sitede %25 indirimli satışa sunulan Avene ürünlerine bir göz atın derim. Muhakkak ihtiyacınız olan bir ürün vardır.

Güvenli alışveriş yapabileceğiniz bu site SSL sertifikasına sahiptir. İlgi duyduğunuz ürünlerle ilgili, merak ettikleriniz, sormak istediğiniz sorular için objektif ve güvenilir bilgi alabileceğiniz, eczacı ve uzmanları ile her zaman size bir telefon mesafesi kadar yakın olan dermaeczanem.com online alışveriş sitesini tavsiye ederim.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.