DIY:Çanta süsleme

 Benim yaşadığım şehirde öyle Dolce&Gabbana, Valentino ya da ne bileyim Versace bulunmaz. Bulsam da o kadar para veremem, vermem de. Onları dergilerden, televizyondan görür ilham aldıklarımdan  bir şeyler yapmayı denerim. Aralık ayı moda dergilerini karıştırırken Dolce&Gabbana'nın 2014 çanta modellerini çok sevdim. Eski bir el çantam vardı, üzerindeki gülü düşmüştü belki bir şekilde süsler kullanırım diye saklamıştım. O gün bugünmüş ve gün ışığına çıkardım çantayı, ona ışık katacak bir sürü boncuk ve taş aldım. Başladım Candence'nin çok amaçlı yapıştırıcısıyla yapıştırmaya. Önce büyük taşları nasıl kullanacağıma karar verdikten sonra aralara boncuklar, inciler yapıştırarak çantanın ön yüzünü tamamen kapladım.




6 yorum

  1. Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Tek kelime ile bayıldım. Bende sizin gibi düşünenlerdenim pahalı markalar alacağıma el emeğimizle yapılanlar daha değerli. Güzel günlerde kullanmanız dileğimle.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel çok şık olmuş ellerinize emeğinize sağlık inanın sizin yaptığınız çok daha kıymetli...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel. Süper bir fikir. Blogcu arkadaşlarımdan biri de çok sıkıldığı ama taş gibi olduğu için atamadığı ayakkabısını boncukla sıvamıştı:) Bende de bir kaç portföy var. İnanır mısın, bazılarını hiiiiç ama hiç kullanmadım. Aslında ne çok lüzumsuz şey almışım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ellerine sağlık, güzel fikir oldu.

    YanıtlaSil
  4. cık cık cık =) yetenek diye ben buna derim helal olsun valla =)

    YanıtlaSil
  5. wallahi harika olmuş şekerim
    bir çantaya 3 maaşımı verirsem ne yaparım sonra :D

    YanıtlaSil
  6. süper olmuş amaaaa :D
    çok amaçlı yapıştırıcı dekopaj tutkalı mı daha farklı mı ??

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.