Patara Property

Yaz geliyor, şimdiden tatil için bir şeyler yapmanın tam sırası. Ama öncelikle plan yapmak gerekir. Nasıl bir tatili istiyoruz?Doğa turizmi seçerek doğa ile iç içe mi olalım? Yoksa deniz turizmini seçip sıcak güneşin altında kavrulup denizin serin sularına mı atlayalım? Sağlık turizmini seçerek kaplıcalara mı gidelim? Yok yok kültür turizmini mi seçsek? Bilmediğimiz şehirler, bilmediğimiz kültürler, yemek alışkanlıklarını mı yakından tanımaya çalışsak? Ya da yurt dışı turlara mı katılalım? Bilmediğimiz diyarları gezelim. Karar veremedim...
Hadi nasıl bir turizme karar verdim diyelim nerede kalacağız? Gene bir otel mi? Yoo bu sefer değil! Bu sefer değişiklik yapıp ev kiralamak istiyorum. Yazlık ev tadında tatil geçirmek istiyorum. Bu konuda tercihim ise kiralık villa ve yazlık hizmeti sunan Patara Property isimli emlak şirketidir. 
Türkiye'nin deniz ve plajlarıyla ünlü olan Kaş ve Kalkan'da kendine özgü Akdeniz manzaralı villalarda tatil geçirmek isteyenlere inanılmaz ölçülerde kolaylıklar sunulmuş.  Erken rezervasyonla şimdiden yerinizi ayarlayabilirsiniz. Hem de otellere vereceğiniz paradan daha uygun fiyata, ailenizle birlikte geçireceğiniz güzel bir anınız olacaktır. 
2005 yılından bu yana inşaat ve kuyumculuk alanında hizmet veren firma, daha sonra turizmin göz bebeği Antalya bölgesinde fazlasıyla talebin olduğu yazlık sorununa el atarak emlak sektörüne adım atmış. Böylelikle yüzlerce kişiye ve ailelere ulaşarak hizmet vermeye başlamış. Otel tatilinden sıkılanlara villa tatili, yazlık tatili hizmeti vermeye başlayarak üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmiş. 
Antalya'da bulunan geniş metrekareye sahip, havuzlu, güzel manzaralı villaları ile rahat ve güzel bir tatil geçirmenizi garanti ediyor. Muhafazakar villa, Kaş villa, Kalkan villa ve havuzlu villa seçenekleri ile isteğinize ve bütçenize göre uygun bir şekilde Antalya bölgesinde istediğiniz yerde kiralık villa seçenekleri sunuyor. Villalar eşyalı olmakla birlikte genellikle tüm odalar klimalı, LCD televizyonlu, oturma grupları, yatak odaları, uydu alıcıları, ütü masası, kablosuz internet, mutfak eşyaları, bulaşık ve çamaşır makinaları, mikrodalga fırın ve aklınıza ne gelirse, bir evde olması gereken her şeye sahip eşyalar bulunmaktadır. Nasıl bir villada tatil geçirmek istediğinize karar vermek için iletişime geçmek size kalmış.
Ayrıca villanızı ya da dairenizi kiralamak için de Patara Property ile iletişime geçebilirsiniz. Boş bulunan villanızdan ya da dairenizden daha yüksek gelir elde edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.