Myragold'dan alyans çeşitleri

Türkiye'nin Online Kuyumcusu Myra Gold; internetten online olarak pırlanta, elmas ve altın alabileceğiniz bir site. Her türlü alışverişimizi online olarak yaptığımız bu günlerde neden kuyumcu kuyumcu gezelim ki? Hepsi bir tık mesafede olan bu değerli ürünlere oturduğumuz yerden bakmak ve hepsini bir yerde bulmanın güzelliği ise harikulade:=) Takılarda en son trend ve bol çeşidin bir arada olduğu Myra Gold'a yakından incelemeye var mısınız?
Evliliğimizin bu sene 10. yılını kutlayacağız. Bu seneye özel alyanslarımızı yenilemeye karar verdik. Eşimin ve benim işlerimizin yoğunluğundan beraber çıkıp kuyumcu gezmeye pek vaktimiz yok. Ne yapsak, nasıl etsek derken internet karşısında en çok vakit geçiren kişi olarak online kuyumcu Myragold'u keşfettim. Her türlü alışverişi yapan biri olarak altın alyanslarımızı da online almak neden olmasın dedim ve başladım incelemeye. Myra Gold'un alyans modelleri ve fiyatları gayet de cazip geldi. Eee yüzük ölçülerimizi de bilince bu iş olur dedim. Sadece modele karar vermek bize kaldı. 
Aslında klasik bir insan olarak düz alyansları seviyorum. Ama burada gördüğüm alyans modelleri de hoşuma gitti. İkinci sıranın başında yer alanı mı alsam yoksa bir yanındaki örgülü modeli mi alsam?Karar vermekte zorlanıyorum. Sevgili eşimin de fikrini alıp karar veririz. 
Neden Myra Gold derseniz size bir sürü şey sıralarım. İlk önce en uygun fiyat garantisi var. 7/24 açık online bir mağaza. Ücretsiz ve sigortalı kargo hizmeti var. Aldığınız ürünleri çok güzel hediye paketi yapıyorlar. İstanbul'dan sipariş verenlere aynı gün içinde kurye ile teslim imkanı var. 3 yıl bakım ve tamir garantisi var. Telefonla sipariş verebiliyorsunuz. 30 gün içerisinde iade ve değişim garantisi var. %100 güvenli alışveriş imkanı ve sertifikalı geniş bir yelpazeye sahip ürünler var. Bu nedenle bir çok kişinin olduğu kadar benimde ilgi odağımda yer alıyor.
Haydi bayanlar, sözlenecekler, evlenecekler ya da alyanslarınızı değiştirmek isteyenler buraya bir göz atmadan alyans almayın. Sonra da Necla bizi uyarmadı demeyin!

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.