Ne Hediye Alsam

Sevdiğiniz kişilere hediye alırken günlerce düşünürsünüz, mağaza mağaza, Avm Avm, Site Site dolaşırsınız, arkadaşlarınıza sorarsınız. Hele bu kişi özel bir kişi ise. Riske atmak istemezsiniz, hediyeyi verdiği anda yüzüne bakarsınız, memnuniyet ifadesi ararsınız yüzünde…En ufak bir memnuniyetsizlik bile görmek istemezsiniz sevdiğiniz kişinin yüzünde. Unutmamasını istersiniz, sürekli hatırlamasını beklersiniz.
İşte size alacağınız hediyeyi şansa bıraktırmayacağını düşündüğümüz hediye arama uygulaması www.nehediyealsam.net  Hediye alacağınız kişinin cinsiyetini, yaşını, karakterini, fiyat aralığını, hangi gün için alacağınız bilgileri girdikten sonra size diğer e-ticaret sitelerinden en uygun hediyeleri getirmeye çalışır. Hatta daha farklı bir hediye almak ya da  sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. Onun içinde www.nehediyealsam.net/hediyetavsiye sayfasına girip site editörlerinden ya da diğer kullanıcılardan kısa sürede size özel tavsiyeler alabilirsiniz.
Site editörlerinin yazdıkları blogları nehediyealsam.net blog sayfasından da takip edebilirsiniz. www.nehediyealsam.net/hediyeyazi . Modayı takip eden e-ticaret sitelerindeki hediyeleri de güncel olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca site üzerinde, Takı-Aksesuar Hediyeleri, Çanta Hediye Fikirleri, Tesettür Giyim Hediyeleri, Hamile Bayana Hediye Tavsiyeler gibi kategoriler de site üzerinde mevcut.

Babalar gününe yaklaşık bir hafta gibi kısa bir zaman  var, canım babalarımıza alacağımız hediyeleri deneme olarak www.nehediyealsam.net üzerinden kullanıp deneyebilirsiniz. Kararı siz verin J

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.