Kendinden işlemeli elbise

 Elbiseyi seviyorum tek parça olunca giyimi de kolay kombin yapma derdin yok giy ve çık:=) Hal böyle olunca bol bol elbise diktim bu yaz. Şu ana kadar diktiğim bu elbiseden hariç 8 elbiseyi burada paylaşmıştım. Görmediğiniz 2 elbisem daha var. En yakın zamanda onları da sizlerle paylaşacağım. Ama önce bu elbiseden bahsetmek istiyorum. Kumaşım pamuklu ve kendinden işlemeli, kırık beyaz renginde bir kumaş. Kumaş çok ince olduğundan aynı cins ince pamuklu kumaştan astar yaptım.. Göğüsten ve arkadan pensleri var. Yandan fermuarlı olan elbisenin boyunu dizde bitirdim ki işte de rahatça giyinebileyim. 

11 yorum

  1. bu tarz elbiselere bayılıyorum. sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  2. çok şık olmuş,eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. çok şık olmuş, bayıldım!

    YanıtlaSil
  4. beyazın asaleti bir başka güzel. ellerine saglık çok güzel olmus

    YanıtlaSil
  5. yaz olsun, beyaz olsun, rahat olsun, giy çık olsun :) daha ne olsun... elinize sağlık çok özeniyorum kendi diktiğiniz elbiselere maşallah.

    YanıtlaSil
  6. cok guzel cok begendim. ne guzel boyle bir yeteneginizin olması, biz de magaza magaza geziyoruz istedigimiz elbiseyi bulmak icin :-(

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim elbisenizi. kumaşa bayıldım . sanırım astarlı çalışmışsınız. uf bir de ben öğrenebilsem astarlı dikebilmeyi :(( bu da en sevdiğim model, dediğiniz gibi çok rahat çok kullanışlı çok pratik.iki üç tane diktim ben de bu modelden bu sıcakta dikiş aşkı geldi bu harika elbiseye bakınca iyi mi:)) güzel günlerde giyin, salının, keyfini çıkarın :)

    YanıtlaSil
  8. uzaktan kumaş o kadar rahat gözükuyor ki tam yaz elbisesi olmuş.

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar zarif bir görüntü, bayıldım. Tesadüfen buldum blogunuzu, bulduğuma çok sevindim. Hemen takibe aldım sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Tek renk; BEYAZ, Tek yorum; ZARİF ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.