Dresslily.com

Gün geçmiyor ki yeni bir alış veriş sitesi keşfediyorum. Bu sefer ki yeni keşfim: www.dresslily.com 
Tarzı olan, farklı, son modayı yakından takip eden site övgüyü hak ediyor. İnternet üzerinden alış veriş yapıyorsanız,  giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarları uygun fiyata almayı tercih ediyorsanız bu siteye bir göz atın. Çin menşeili olan sitede alışverişiniz diğer yabancı sitelere göre elinize daha hızlı ulaşıyor. Sitede kadın giysilerinden, aksesuara, çantadan ayakkabıya, saatten takıya ne ararsanız var. Bir de erkek modasına yönelik kıyafetlerin yer aldığı siteye vakit geçirmeden göz atın. Mutlaka kendiniz için ya da sevgiliniz için bir şeyler bulacaksınızdır. Sizler için siteden bir kaç şey seçtim, biz göz atın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Sizler için seçtiklerim:
 Kadının boyunu uzun gösteren elbiseleri her zaman sevmişimdir. Bu siyah-beyaz blok renkli elbisenin vücudu sararken silueti uzun ve ince gösteren modelini de pek sevdim. Yaz akşam üstü ya da yaz gecelerinde tercih edeceğim bir elbise olurdu. 
 Bir diğer elbise tercihim bu beyaz zarif şifon elbise olurdu. V yakalı düz elbisede tek ayrıntı kollardaki yırtmaç olmuş. Topuklu ayakkabı ile gecelerde, sandalet ile gündüz giyiminde tercihim olacak kadar güzel bir elbise sanırım övgüyü hak ediyor.
 Bu aralar torba çanta modelleri dikkatimi çok çekiyor. Bu yaz herkesin omuzunda bol bol göreceğimiz torba çantalardan bir tane edinmeliyim. Hele de böyle etnik çizgilere sahipse çantada bir numaralı tercihim olur.
 Tarz bir ayakkabı tercihi ile karşınızdayım. Önü açık, baskı desenli bu şık topuklu ayakkabıyı düz renk giyindiğimde hayal ediyorum. Ayakkabı güzelliğiyle ön planda olacak tüm dikkatleri üzerine çekecektir.
Takı deyince akan sular duruyor. Bu zarif  zincir kolye, kadın vücudunu sararak seksi bir hava katıyor. Siyah daracık mini bir elbisenin üstünde hayal etmesi bile güzel...
En sevdiğim aksesuar saattir. Kordonu dokuma olan, fil desenli  saati görür görmez sevdim. Bunu istiyorum....

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.