Mavi ve Yeşil

hafta sonu iki tane bluz diktim. Mavi kumaştan, önü kısa arkası uzun, kolsuz bluzu var olan bir bluzumun kalıbını çıkararak diktim. Yeşil şifon bluzu ise Haziran 2015 Burda dergisinde yer alan çocuk bluzunu kullanarak diktim. Kumaş şifon olduğundan, iki kat çalıştım. Alttaki kumaşı üstteki kumaştan 10 cm daha uzun kullandım ve etek uçlarını overlok çekip bıraktım. 

14 yorum

  1. ikisi de çok şık, hazırdan farksız olmuş. ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. Iki kat calisip biri kisa bir uzun yapmak sahane bir fikir olmus. Sifon dikmeyi hic sevmiyorum ama senin sifonlari gordukcede icim gidiyor. Gule gule kullanin

    YanıtlaSil
  3. İkiside çok güzel olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. yeşil bluza bayıldım harıka olmusssss

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ! Blogumda `Bloglar arasi dayanisma etkinligi` ni baslattim. Katiliminiz, ben ve benim gibi arkadaslar icin cok onemli. Davetimi kabul edersen cok sevinirim. Sevgiler izmirleydisi :)

    YanıtlaSil
  6. soldaki bluzun tarzına bayılıyorum. ikisi de çok güzel olmuş. ben de kolsuz gömlek falan dikmek istiyorum. kalır bulabileceğimi bir yer var mıdır? bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Bütün kalıplarım Burda dergisinden. Her ay düzenli olarak alıyorum. Arşiv oluşturuyorum. Dikmek istediğim şeylerin kalıplarını dergileri karıştırarak buluyorum.

      Sil
  7. İkisi de çok güzel ama yeşile modelinden ötürü daha bir bayıldım ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  8. rica etsem soldaki bluzun dergide gösterildiği kalıbı yani yapılışını atarmısınız?bu arada çok güzel olmuşlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.