Yves Rocher Duş Jelleri

Her sabah duş almadan sokağa çıkanlardan mısınız? Her akşam duş almadan yatağa girmeyenlerden misiniz? Ya da her gün duş almayı alışkanlık haline getirenlerden misiniz?
Duş almayı ve duşun verdiği rarahatlamayı seviyorsanız o zaman en iyi duş jeli ile temizlenme fikrini de seveceksiniz. Bir de üstüne egzotik aromaları ve vücüdünuza verdiği rahatlık ile duş keyfinizi bir üst seviyeye taşıyacak olan Yves Rocher'nin duş jelleri ile tanışma zamanınız gelmiş demektir. Yves Rocher'nin onlarca farklı aroma ve özelliğe sahip duş jelleri ile hem üstün nitelikli ve doğal temizliğin tadını çıkarırsınız. Hem de enfes kokular ve özlerle huzur ve enerji dolarsınız. pH seviyesinin cildinizle uyumlu olduğu duş jelleri sayesinde kişisel bakımınızı da ihmal etmemiş olursunuz. Meyveli, aromalı,organik ve peelingli duş jelleri sayesinde taze ve dinç bir vücuda kavuşabilirsiniz. Size ve sevdiklerinize en iyi duş jeli serilerini hazırlamak için çalışan Yves Rocher dermatologları ve etnobotanik uzmanları sayesinde kusursuz temizliğe ve vücut bakımına sahip olmak çok kolay! Yapmanız gereken tek şey, içinde kaybolmak isteyeceğiniz aromayı seçmek... Geri kalan her şeyi Yves Rocher duş jelleri sizin için zaten yapacaktır. Şimdi gelin Yves Rocher'in bazı duş jellerini yakından tanıyalım....

Duş Jeli - Böğürtlen - 400ml

Organik böğürtlen ile tazelenin
Cildinizin sağlığını koruyan Yves Rocher duş jelleri ile tazelenirken cildinizde yumuşacık bir his yaşayacaksınız. Böğürtlen kokusu sizi yazın sıcak günlerine götürecek, tarifsiz bir duş keyfi yaşatacak.
Böğürtlen kokulu duş jeli Organik Böğürtlen ve Organik Hamamelis Suyu içerir. Formülünde bitkisel temizleyici ajanlar bulunur. Doğada çözünebilen formüle sahiptir. Cildinize nazik davranır, kurutmaz, sağlıkla temizler.Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir, cildinizin pH değerlerine uygundur.


Duş Jeli - Organik Frambuaz - 400ml

Organik frambuaz ile enerji dolu bir duş keyfi!
Yves Rocher duş keyfinizi meyve kokularıyla zenginleştiriyor. Cildiniz sağlıkla temizlenirken Organik Frambuazın enerji veren kokusuyla güne güzel bir başlangıç yapın.Yves Rocher meyveli duş jelleri bitkisel içerikleriyle cildinize nazik davranır ve cildinizi kurutmaz. Zengin içerikli duş jeli ile cildinizi şımartın, Organik Frambuaz kokusu ile enerji kazanın.
Organik Hamamelis Suyu ile zenginleştirilmiş formülü, bitkisel temizleyici ajanlar içerir. Doğada çözünebilen formüle sahiptir. Cildinizin pH değerlerine uygundur.Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.


Peelingli Duş Jeli - Organik Vanilya

Vanilya Kokusu Bedeninizi Sarsın!
Yves Rocher Peelingli Duş Jeli, karşı konulmaz vanilya kokusuyla mest ederken, ince dokusu ile cildinizin yumuşacık olmasını sağlar.
Organik Bourbon Vanilyası, Organik Karite, Organik Aloe Vera ve Bademin besleyici, arındırıcı ve onarıcı faydaları Yves Rocher Peelingli Duş Jelinde birleşir ve hoş kokusuyla vücudunuzu rahatlattığı kadar size de güzel bir banyo deneyimi sunar.Formülü cildinizin pH değerlerine uygundur. İçerdiği bitkisel ajanlar ile doğada çözünebilen bir formüle sahiptir. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.


Duş Jeli - Organik Vanilya - 400ml

Organik vanilya enerjisini duş keyfinize taşıyın
Organik Bourbon Vanilyası ile zenginleştirilen duş jeli, etkileyici kokusu ile rahatlatıcı bir banyo için idealdir.Hafif, yumuşak dokusu ve hoş kokusu ile yoğun vanilya köpükleri içinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İçeriğindeki bitkisel temizleyici ajanlarla cildinizi zarar vermeden derinlemesine temizlerken, bitkisel gliserin ile cildinizin nem dengesini korumasına yardımcı olur. Organik Hamamelis Suyu, en hassas ciltlerde bile duş sonrası ciltte oluşan gerginlik hissini ortadan kaldırarak tahriş olmasının önüne geçer.Doğada çözünebilen formüle sahiptir. Formülü cildinizin pH değerlerine uygundur.Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.


%100 Organik Ferahlatıcı Duş Jeli

Duşta %100 organik ferahlığı hissedin!
Aloe Vera bitkisinin ferahlatıcı ve nemlendirici etkisiyle duş keyfinizin tadına varın. 
Yepyeni bir güne başlarken sizi ferahlatacak ya da gün sonunda yorgunluktan arındırıp rahatlatacak Duş Jeli ile duş keyfinizini yaşayın. Posası su ve nemlendirici maddelerle dolu olan Organik Meksika Aloe Verası onarıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle cildi rahatlatır, ciltteki gerilmeleri hafifletir.Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarlarında organik içeriklerle geliştirilen Ferahlatıcı Duş Jeli cildinizi yumuşakça temizler ve kurutmaz. %99'u doğal içeriklerden, %10'u organik tarım ile üretilen içeriklerden oluşur. Paraben, silikon, mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermez. Parfümü %100 doğal içeriklidir.Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.İçeriğiyle cildinizi, güzel kokusuyla ruhunuzu rahatlatın!

1 yorum

  1. jardin du monde serisini çok seviyorum ben...özellikle de kahveli olanı..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.