Lunns-Ismarlama Gelinlik

Evlenecek ya da bir yakınızının düğününe katılacak mısınız? Gelinliğinizi, abiye elbisenizi ya da kokteyl elbisenizi seçtiniz mi? Eğer hala bir seçim yapmadıysanız size ısmarlama gelinlik hazırlayan bir siteden bahsetmek istiyorum.  
Dikiş,boncuk, nakış ve süsleme konusunda tasarımcılarının, terzilerinın 5 yıldan daha fazla tecrübesi olan profesyonel ekip ile çalışan Lunss sadece elle yapılmış olan Fransız danteli, ABD organze kumaşları kullanıyor. Seçiminiz kabul edildiğinde gerekirse profesyonel olan tasarımcılarından ücretsiz olarak sizin için bir taslak çizilecektir. Rüyalarınızdaki elbiseyi resim ve yaratıcılığınızla anlatarak istediğiniz malzemeden ve renkten tasarlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Tabi ki bir ücreti var ama o kadar da düşündüğünüz gibi yüksek rakamlarda değil. 199$'dan başlayıp 1299$'a kadar uzanan bir aralığa sahip ve teslimatı ise yaklaşık olarak 1 ay içinde gerçekleşiyor.
Hayalinizdeki elbiseyi yaratmak için hadi durmayın Lunss'a tıklayın.....



4 yorum

  1. otuz kere giydiği halde son halinde kusur bulan, orası eksik burası bol aman potluk yapmış ya hani burda boncuklar diye kendini günün prensesi sanarak kapris üstüne kapris yapan türk gelini için çok ütopik (: ama tam benlikmiş, iki senecik geç kaldım haberdar olmakta :)

    YanıtlaSil
  2. Love the wedding dress very much, i want to buy one.

    YanıtlaSil
  3. merhaba :) blog keşif etkinliğinden geliyorum takibe aldım bana da beklerim :) http://yildizyagmuruu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz, hemen iadeyi ziyarete geliyorum:=)
      Sevgilerle...

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.