Büyük Bedende Alışverişin Adresi: byjulia.com

Hep dal gibi incecik, 36 -38 beden kızlara göre kıyafet tasarlayan, satan web sitelerinden bahsedecek değilim ya? Ne de olsa toplum olarak yuvarlak hatlara sahip bayanlarımız çoğunlukta, hal böyle olunca da toplumumuzun bu kısmına da hitap edecek birşeyler yazmalı, blogumda paylaşmalıydım.  ben de öyle yaptım:=)
Bu sefer büyük beden bayan müşterilere hizmet veren bir siteden bahsetmek istiyorum. Büyük beden bayan müşterileri için özel olarak hazırladığı modern ve şık giysileriyle sadece internette hizmet veren sitenin adı Byjulia. Uzun zamandır büyük beden alışverişinde tamustumegore markalaşma sürecine girerek byjulia oldu. Büyük beden kalıplardaki tecrübesi, kaliteli dikişleri, kumaşları ve geniş yelpazedeki beden seçeneği ile farkı yakalayan marka tüm modellerinde büyük beden bayanlara zarif ve ince bir silüet kazandırmaya çalıştığı görülmektedir. % 100 güvenli alışveriş imkanı sağlayan site, isterseniz alışverişlerinizde kapıda ödeme kolaylığı da sağlıyor. Değişim ve iadenin mümkün olduğu ürünlerden dilediğinizi satın alıp, beğenip beğenmediğinize evinizde karar verebiliyorsunuz. Ayrıca 150 TL üstü alışverişlerinizde de kargo bedava fırsatı var. 
Büyük beden bayan kıyafetleri 4 kategori altında toplamışlar; Bohem, rahat, ofis ve hafta sonu başlıkları var. Alt, üst, elbise, abiye, kolye, küpe, yüzük, bileklikten oluşan aksesuarların yer aldığı siteye buradan bakabilirsiniz. Büyük beden olmanız, şık olmayacağınız anlamına gelmez. Yeter ki vücudunuzu iyi tanıyın, vücut şeklinize göre giyinmeyi iyi bilin....



Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.