Bez Bebek-Matilda

İnternette gördüğüm adının Tilda olduğunu öğrendiğim bez bebekten bir tane de ben diktim. Kızım bebeği dikerken görünce başta bir şeye benzetemedi hatta bu ne böyle uzun bacaklı, uzun kollu dedi. Ben de "zaten bunu kendime dikiyorum sana değil" dedim. Ama bittikten sonra çok beğendi ve hemen elimden kaptı:=) Şimdi odasında onunla oyunlar oynuyor ve hatta gezmelere gittiğinde  çantasında yanında taşıyor. Adını da Matilda koydu:=)
Matilda'yı yaparken çektiğim fotoğraflardan bir kolaj hazırladım, uzun uzun anlatmak yerine kısa bir gösterim yaptım.  En ince ayrıntısına kadar anlatan blogları arayıp bulabilirsiniz.


5 yorum

  1. Çok güzel olmuş Matilda. Küçükken babamın eski atletinden kendime bebek dikmiştim. 6.5 - 7 yaşlarımdaydım. MAtildaya çok benziyordu benim Kezban'ım. SOnra annemi dinlemediğim için annem Kezban'ı sobaya atmıştı. Şimdi hatırladım gene... İlk yaptığım bebekti. Bu kadar güzel değildi ama. Birazcık benziyordu işte o kadar.

    YanıtlaSil
  2. Bir kizi olmali insanin:)) Arada bebek icin kavga edebilecegi:))
    Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Kızınız zaten beğenmiş; ama zamanla o bebeğin diğer bütün oyuncak bebeklerden nasıl daha değerli ve anlamlı olduğunu tam anlamıyla görecektir. Bez bebekleri çok severim, sizinki de çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Ah hiç yeteneğim yok dikişe. Sizin gibi yetenekleri görünce imreniyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.