NetModa.com

Çok net olan bir şey varsa o da NetModa! İnternetin başından kalkmayanlar için modayı ayaklarının altına hızlı ve eğlenceli bir şekilde getiren web sitesi tüm moda severlerin yanında yer alıyor. Tüm markaların koleksiyonlarını görebileceğiniz, ihtiyacınız olduğu kıyafetleri kolaylıkla bulabileceğiniz, son moda trendleri keşfedebileceğiniz, web sitesinde yer alan ürünleri diğer parçalarla kombinleyebileceğiniz hatta bu kombinleri arkadaşlarınızla paylaşıp fikir alış verişinde bulunabileceğiniz bir web sitesi olan www.netmoda.com kesinlikle ilgiyi hakediyor. 
Sitede dünya modasını, trendleri, ünlü markaların yeni koleksiyonlarını kolayca keşfedebilirsin. Moda ile ilgili ufak tüyolar, tavsiyeler alabilir giyimini güçlendirebilirsin.

Sitede yer alan "Kombin Yap" kısmından, seçtiğin markaların, en hoşuna giden parçalarını bir araya getirip kendin için kombin oluşturabilirsin. Oluşturduğun kombinini istersen arkadaşlarınla, istersen takipçilerinle paylaşabilirsin. Paylaşım sırasında senin gibi moda severlere önerilerde bulunabilirsin. Hatta kendi takipçi kitleni oluşturup, moda önerilerini onlarla paylaşabilirsin. Sitede zaman zaman yarışmalar düzenleniyor, bu yarışmalara yarattığın kombinlerle katılabilir, ödül kazanabilirsin.

Bir de biz bayanların her sabah ayna karşısında saatlerce "bugün ne giysem" diye düşünceli halimiz vardır. Bir türlü karar veremeyiz. O mini elbiseyi mi giysem? Bu kot etek ile gömleği mi? Yok yok en iyisi kurtarıcı olarak bir siyah pantolon çekeyim üstüne de bir tişört giydim mi tamam!!! Diye düşünürken insan her sabah mı işe geç gider, gider vallahi en iyi örnek de benim sanırım. Benim yaşadığımı her bayan sabahları yaşıyordur, artık bayanların gücü bu sitede birleşiyor, dayanışma geliyor. Diğer kullanıcılarla fikir alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Orada yaratılan kombinlerden yola çıkarak kendinize bir tarz belirleyebilir, ufak ipuçları yakalayabilirsiniz.
 Sitede giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar, takı, kozmetik, ev, erkek, mağazalar, indirim gibi ana başlıklar var. Seçtiğiniz bu ana başlıklardan birini tıkladığınızda o başlık altında yer alan ürünlerin, fiyatlarını, markasını görebiliyorsunuz. Almak istediğinizde sizi o ürünün sitesine yönlendiriyor. Sitenin kullanımı çok kolay, tasarımı da bir o kadar güzel, gözü yormuyor, karışık değil. Adı gibi net bir web sitesi. Moda da net olduğunu göstermiş. En başta dediğim gibi ilgiyi, övgüyü hak ediyor...

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.