Rimellerim

 Kirpiklerim çok kısa ve düzdür. Çok isterdim upuzun kirpiklere sahip olmayı, Türkan Şoray gibi göz kırpmayı ama ne yapalım Yaradan böyle yaratmış:=) Hal böyle olunca ben de kozmetiğin nimetlerinden yararlanmaya çalışıyorum. Rimellere bu ara çok taktım. Kirpiklerimi daha uzun ve gür gösterecek hangi rimel varsa, kim bu iyi diyorsa onu deniyorum. Şu aralar elimde 4 tane rimel var. Ama en çok ikisinden memnunum. Sizlerle bunları paylaşacağım, hadi başlayalım:

İlk rimelim Loreal'in false Lash Super Star, en çok beğendiklerimin başını çekiyor. Çift taraflı olan bu rimelin üstünde yazan 1 numaralı beyaz renkte olan baz kısmını kirpiklerinize uygulayıp, kalınlaştırıyorsunuz. 2.kısım olan siyah rimeli baz uyguladığınız kirpiklerinize sürdüğünüzde kirpiklerinizde oluşan farkı hemen göreceksiniz.
Yves Saint Loren'in Baby Doll rimeli de bir harika, kirpikleri tek tek ayırarak kalınlaştırıp, büyütüyor. Temizliğide çok kolay.
Yves Rocher'in Volume Vertige adlı rimeli ise kalın fırçası ile kolay sürülüyor. Sevmediğim özelliği ise çabuk akması, özellikle yüzümü temeizledğimde göz altlarıma akmasını sevmiyorum, panda gibi oluyorum:)
Maybelline'in bu sarı tombik rimeli ve fırçası biraz kirpikleri yapıştırıyor ve topaklanma yapıyor. Gündelik kullanım için fena değil.

4 yorum

  1. Teşekkürler canım bany doll olani deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Maybelline 'nin rimelini bende kullanıyorum dediğin gibi günlük kullanımda iyi.

    YanıtlaSil
  3. False Lash Superstar maskarayı beğendim. Genel olarak Loreal maskaraları benim kiriklerime çok uygun olmuyor ama bu çok güzel kirpiklerimi uzattı ve dolgun gösterdi. Bir ara primer larla ilgili de yazı yazar mısınız?

    YanıtlaSil
  4. Çok severim rimel kullanmayı . Benimde bir çok denemem oldu.:) Bu aralar favorim La roche marka olanı.
    Henüz demene şansım olması lakin sarı tombik rimelin metinide çok duydum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.