İyi uykunun en doğal hali: YATSAN


Ne kadar uykuya ihtiyacımız var? 
Bu sorunun tek bir cevabı yok. Çünkü uyku ihtiyacı kişiye göre değişebilir. Standart bir uyku süresi belirlemek herkesin kendine özgü metabolizmasını ve bireysel ihtiyaçlarını görmezden gelmek demek olur. Kendi kendinize ne kadar uykuya ihtiyacınız olduğunu sorgularken bazı başarılı insanların uyku rutinlerini de öğrenmek ister misiniz? 
Benjamin Franklin: Yazar, matbaacı, siyaset kuramcısı, politikacı, bilim adamı, mason, aktivist ve diplomat günde 7 saat uyurdu.
Winston Churchill: 2 kez Birleşik Krallık başbakanı seçilen İngiliz Devlet adamı günde 5 saat uyurdu. 
Thomas Edison: Ampulün mucidi Amerikalı işadamı günde 5 saat uyurdu. 
Barrack Obama: ABD'nin 44.başkanı olarak göreve getirilen ilk Afrika kökenli Amerikalı sıfatını taşıyan hukukçu ve politikacı günde 6 saat uyuyor. 
Ya siz ne kadar uyuyorsunuz? 


Az ya da çok uyuduğunuz için kendinizi suçlu hissetmeyin! Ne zaman ve ne kadar uykuya ihtiyacınız olduğunu söyleyebilecek tek kişinin kendiniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın!
Bedenin verdiği sinyalleri dinlemeye özen gösterin, bu sinyalleri görmezden gelmek ruh halinizi, üretkenliğinizi ve sağlığınızı ciddi biçimde etkileyebilir. Bu nedenle alışkanlıklarınızı, zaman  planınızı ve doğal uyku eğiliminizi dikkate alan sağlam bir uyku rutini oluşturun. Sağlıklı bir uyku için doğru yatak seçiminin önemini unutmayın. Size en uygun olan yatağı seçtiğinizde gerçekten dinlenmiş uyanacaksınız.
Size sadece iyi bir yatak değil, iyi bir hayat öneriyoruz!!! Evet bu sloganın sahibi: Yatsan firmasıdır. Firma hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak isterseniz buradan bakabilirsiniz. 1974 yılında üretim sürecine başlayan Yatsan, bugün Türkiye'de 150'ye yakın satış noktası, dünyada da 70 ülkede onbinlerce tüketicinin öncelikli tercihleri arasındadır.
 Yatsan sadece yatak değil en iyi uyku için en gerekli şeyleri de bir arada size sunan bir firmadır. Sitede çeşit çeşit yatak, başlıklar, bazalar, yatak setleri, uyku ürünleri, yatak odasında bulunabilecek aksesuarlar, yatağa dönüşen koltuklar, otel tekstili ve ürünleri ile deniz üstünde mükemmel bir yatakta uyumak için hazırladığı marine ürün çeşitleriyle bir sürü seçenek sunuyor. 
Uykusuzluktan şikayet edenler, yatağını beğenmeyenler, iyi bir uyku çekmek isteyenler burada tam size göre bir yatak mutlaka vardır!

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.