Loreal Paris Makyaj Bazı-Lumi Magique

Loreal Paris makyaj bazı Lumi Magique son günlerde favorim. Aslında uzun zaman oldu alıp da kullanalı ama iyice test etmeden paylaşmak istemedim. İlk olarak kuzenlerimde görmüştüm bu ürünü. Nedir diye merak edip sormuş ve öğrenmiştim. Sonra ise Gratis'te indirimde görünce hemen almıştım. Normalde 42 TL idi, indirimle 33TL gibi bir fiyata almıştım. Aldığım günden beri de uyguluyorum, gayet memnunum. Ürünün özelliklerine gelirsem:
Makyaj bazı olarak kullanılan ürünü bir kaç şekilde kullanabilirsiniz. Benim en çok kullandığım makyajdan önce bütün yüzüme 1 ponpalık sıkımı dağıtmak oluyor. İncecik, parlak bütün yüze aydınlık veren bir yapısı var. Fondöten altına uyguladığımdan bütün gün yüzümde aydınlık ve sağlam bir ten makyajı ile duruyor. 
Diğer bir kullanım şekli yüzünüzde daha aydınlık olmasını istediğiniz göz altı, burun, kaş üstleri gibi yerlere pudra sürdükten sonra yüzük parmağınızla hafif hafif tampon hareketlerle sürebilirsiniz. 
En son olarak da çok akışkan olmayan fondötenlerle birlikte karıştırarak daha kolay bir sürüm elde etmek için de kullanabilirsiniz.
Aydınlık haftalarınız olsun :=)




1 yorum

  1. Bende çok merak ediyorum yorum için teşekkürler çok bilgilendirici oldu :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.