Tulum ve Bol Paça Pantolonlar

Geçen sene olduğu gibi bu sene de tulumlar çok revaçta gözüküyor. Uzun tulumlar kadar kısa paça tulumları da yazın çokça göreceğiz. Modacılar çiçekli kumaşları her türlü giyimde fazlasıyla kullanmışlar, bunlardan nasibini tulumlar da almış. Tulumlar tek parça olduğundan çok fazla bir şeye ihtiyaç yok, kollarınıza takacağınız bolca bilezik etnik bir hava yakalamanızı sağlar. Kısa tulumlara gladyatör sandaletleri çok yakıştırıyorum. Minik bir çanta takıp gezmeye hazır hale gelebilirsiniz.    

yazın giymesini en sevdiğim şeylerden bir tanesi de bol paça pantolon, hazır bu kadar moda olmuşken bol bol giymek lazım. Özellikle çiçekli pantolonlar çok moda bu sen de bolca göreceğiz. Üzerine giyeceğiniz dar bir penye bluz ve üzerine bolca takacağınız kolyelerle bohem bir hava yakalayabilirsiniz. Altına dolgu topuk sandalet ile boyunuzu daha da uzatabilirsiniz ya da spor ayakkabı ile daha rahat bir duruş sağlayabilirsiniz. 

3 yorum

  1. Tarihi yalnış hatırlamıyorsam, 2007-2008 yıllarında da moda idi bol paça çiçekli pantolanlar :) Giyim mağazam vardı ve o yaz o kadar çok satmıştım ki bunlardan, toptancım yetiştiremiyordu :))

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel cıvıl cıvıl ama ben bu site hakkında pek bilgiye sahip değilim. Alışveriş yaptınız mı daha önce acaba?

    YanıtlaSil
  3. Benimde çok hoşuma gidiyor bol pantolonlar 👍🏻

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.