Elle.com

Elle dergisinin internet şubesi olarak adlandırabileceğimiz Elle web siteye bu aralar hiç göz attınız mı? Yenilenen yüzüyle daha da kullanılır hale gelen web sitesi modadan, güzelliğe, podyumdan ilişkilere, ünlüler ve stillerinden astrolojiye bir sürü başlıklara sahip. Ayrıca giyim, aksesuar ve  güzellik ürünlerinizi alabileceğiniz Elleshop mağazasını da web sayfalarında yer alıyor. Bir de içerisinde moda, güzellik, extra, podyum gibi ana başlıkların yer aldığı bir sürü videonun oynadığı ElleTV var. Sitenin yeni görünümü çok canlı, albenili olmuş. Her başlığı, başlığın içerdiği her konuyu okumak istiyorsunuz. renkler bir kere göz alıcı, konular desen bayanların her zaman dikkatini çeken konular olmuş. Devamlı değişen, yenilenen moda nedir, defilelerde neler var, ünlüler ne giymiş, stil önerileri nedir, sağlıklı bir cilt için ve fit kalmak için ne yenir, hangi makyaj ürünleri ile nasıl makyaj yapılır gibi bir sürü sorunuza cevap bulabileceğiniz keyifli bir web sitesi olmuş. Yok ben okumam görüntülere bakarım diyenler için fotoğraflar çok renkli ve videolar çok başarılı olmuş.
Web sitesinin tek tek alt başlıklarına bakarsak;
 Güzellik bölümünde saç, makyaj, cilt bakımı, sağlık, estetik, fitness ve parfüm konuları alt başlıklar olarak incelenmiş. Alt başlıkların içlerinde de güzelliğine düşkün olanların işine yarayacak bir sürü konu var.

 Gelelim diğer bir ana başlık olan Moda'ya: Moda haberleri, sokak modası, trendler ve nasıl giyilmeli konularında alt başlıklar var. Gene bunların içerisinde de bir sürü konu, işinize yarayacak püf noktaları var.
Bir başka ana başlık da: Podyum. Podyum adından anlaşılacağı üzerine defilelere yer vermiş. Hangi şehirde, hangi tasarımcının, hangi sezonunu görmek isterseniz onu ekranınıza getirebiliyorsunuz.
Diğer bir ana başlık ise Extra. Kültürden geziye, yemekten Elle'nin radarına takılanlar yer alıyor.
Burçların yer aldığı Astro ise diğer bir ana başlık olarak web sitesinde yer alıyor. 
İlişkiler&Seks ana başlığında ise ikili ilişkiler, kişisel, aşk ve cinsellik konuları işlenmiş.
Yenilenen yüzüyle Elle web sitesine bir göz atın...

1 yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim.