Balayı Şakaya Gelmez

Çok samimi arkadaşım yazın evleniyor. Bizi şimdiden derdi sardı. Eksik olan çeyizler son sürat tamamlanmaya başladı. Gelinlik modelleri için dergiler karıştırıldı, gelinlikçiler gezildi. Bir model belirlendi, gelinlik kumaş seçildi ve terziye teslim edildi. Bir yandan damat ile birlikte ev arayışları başladı. Davetiye seçimi, kına organizasyonu, düğün salonu derken bir sürü incik cincik iş ortaya çıktı. Yaz için düğün hazırlıkları yavaş yavaş başladıysa, balayı için erken rezervasyonla uygun otel arayışları da başlayabilir dedik ve internette gezmeye başladık. Önce nasıl bir tatil yapılacağına karar vermek lazımdı. Gemi ile seyahat etmek mi, yurt dışında balayı mı, yoksa balayı otellerinden birini seçip güneşin altında mavi suları seyretmek mi? 

Bizim aşık kumrular en iyi balayının, balayı otelinde geçirileceği bir balayı olacağını söylediler. O zaman rotayı balayı otellerine çevirdik, Başladık harıl harıl balayı oteli aramaya. Normal otel olmaz mı? Neden illaki balayı oteli arıyorsunuz derseniz; balayı otelleri adı üstünde balayı çiftlerinin özel olarak rahatının düşünüldüğü, özel dizayn edilen otellerdir. Çiftlerin eğlence ve huzuru aynı anda yaşayabileceği, masajından saunasına, plajından animasyonuna kadar her şey bu balayı otellerinde mevcut. Balayı için çiftlerin en çok seçtiği bölgeler ise Belek, Kemer, Side, Marmaris, Fethiye, Çeşme ve Bodrum'u söyleyebiliriz. Bu bölgelerde yer alan deluxe oteller balayı çiftlerine her yönüyle hitap ediyor. Bir de erken rezervasyon var ki o çok önemli! Kıştan, yazın olacak olan düğününüz için erken rezervasyonu yaptırmak gerek. Hem yer bulma sıkıntısı yaşamamış olursunuz hem de kaliteli otellerde uygun fiyatlı konaklama imkanı bulabilirsiniz. 
Biz de öyle yaptık, çifte kumrular için gece hayatının renklerinin olduğu bölgelerimizden bir tanesini belirledik. Balayı için uygun otelleri, indirim oranlarını ve taksit avantajlarını görebildiğimiz Jolly Tur'dan seçim yaptık. Böylelikle üstümüğzden kocaman bir yük kalktı. Siz de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isterseniz detaylı bilgi almak için Jolly Tur'un web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  Şimdilik görüşmek üzere biz gelin hanımla birlikte gelinlik provasına gidiyoruz:=)

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.