İnstagram Paylaşımlarım #45

İnstagram ayrı bir dünya ve ben orada fotoğraf paylaşmayı çok seviyorum. Aşağıda da o fotoğraflardan bir kaçı var. Daha fazla fotoğraf için beni @neclasolen adıyla arayıp bulabilirsiniz.
 İyi geceler, yurt dışında gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi özleyenlere gelsin bu #tbt... 
Barselona/2016



 Sevgili @goncaceylandikici sayesinde yarım kalan pazen ceketimi kaldığım yerden dikmeye başladım. #pazenlerefısıldayankadınlar olarak gücümüzü gösterme zamanı...
Eskiden ponçik diye bilirdim bu içi marmelatlı kızarmış, üstü pudra şekerli tatlıyı. Berlin'de adının Berliner olduğunu öğrendim ve bir de orada yedim. Gel gör ki bizim ustaların bunu çok daha iyi yaptıklarını bugün bir kere daha anladım... 
Günaydın, dün gecenin sürprizi sevgili @ozlemsolen den gelen bu #dogo ayakkabılar oldu. Bakmayın adının Dogo olduğuna, aslında genç ve mutlu bir ekipten oluşan İzmir firması. Benzersiz tasarımları ile ayaklarınızda hayat tarzınızı yansıtabilirsiniz. 
Günaydın! Hafta ortasında iş yerinde rahat kombin giyenler burda mı? 
Bu meyveyi bilenler parmak kaldırsın!

1 yorum

  1. Ben de severim Instagram`ı:) Kimi zaman sıkılıyorum ama genel olarak seviyorum:)

    Berliner`i çok severiz, (diğer adı Krapfen) daha Türkiye`de iyi yapılmışına denk gelmedim. Özellikle de aramadım orası ayrı, bence her şey yerinde güzel. Burda da başka güzel tatlar var:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.