Penta Silver

Yüksek kalite, geniş ürün yelpazesi ve sanat düzeyinde ekonomik  takı üretme anlayışıyla 2016 yılında kurulan Penta Silver ile sizleri tanıştırmak istiyorum. Aslında takı sektöründe on yıldan fazla edindiği birikimi 2016 yılında gümüşe aktarmış.  Toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir fiyat politikası ile herkese ulaşabilmeyi ilke edinmişler. 
Mottosu "Mutlu günleriniz için anımsanmak dileğiyle " olan Penta Silver'i bugün blogumda mercek altına aldım. Hadi birlikte inceleyelim:
             

Aksesuar kullanmayı çok severim. Günlük hayatımda üzerimde küpe, kolye, bilezik ya da halhaldan birkaçı yada illa ki bir tanesi olsun isterim. Hiç olmadı bir şapka, bir bandana, bir şal illaki kullanırım. Ama sokağa asla küpesiz çıkmayanlardanım. Tercihen büyük küpe favorimdir. Gümüş halka küpeler, fotoğrafta yer alan damla küpeler ilk tercihimdir. Başınızı her sağa sola çevirdiğinizde kulaklarınızdan bir ışıltı yansıtan o damla küpeler yok mu??? İşte onlar bence bir kadının olmazsa olmazıdır. Sonra ise minik minik küpeler gelir. Kulağımda yan yana sıralarım o minikleri...
Ayak bileğimde yada bileklerimin ikisinde birer halhal takarım. Bileklikleri takıp takıştırmayı severim. Kısmet açmak için ağaçların her bir dalına bir şeyler bağlanır ya benimki de o şekil yani, her bir kolumdan bacağımdan, kulaklarımdan bir şeyler sallanır. 
Tabi bu kadar aksesuar kullanan biriysen nerede ne var, ne uygun diye piyasa araştırması da yapıyorsundur. Bu anlamda benim favori gümüş mağazacım: Penta Silver. Bir kere ürünlerin hepsi çok şık, modern ve uygun fiyatlılar. Yurt içi siparişlerinizin tümü ücretsiz kargo ile maksimum 4 iş günü içerisinde gönderilmektedir. İnternet sitesi üzerinden güvenli alışveriş yapabilirsiniz ya da kapıda ödeme sisteminden de faydalanabilirsiniz. Satın aldığınız üründen herhangi bir sorun yaşarsanız ya da beğenmezseniz 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edip paranızı alabilirsiniz ya da başka bir ürün ile değişiklik yapabilirsiniz. En güzeli de internet üzerinden alımlarda anlaşmalı bankalarla vade farksız 3 taksit imkanından faydalanabilirsiniz. Siparişleriniz kurdeleli özel kutusu ile özenle paketlenerek kargolanmaktadır. 
Hadi ne duruyorsunuz siz de bir göz atın Penta Silver'a! Beğendiğiniz ürünleri bana da haber verin birlikte bakalım...

1 yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim.