PİERRE CARDİN

1922’de Venedik’te dünyaya gelen Pierre Cardin, belirli bir yaşa gelince Paris’e yerleşiyor ve La Paix’deki bir moda evinde çalışmaya başlıyor. Cristion Dior gibi dünyaca ünlü Fransız moda tasarımcılarıyla birlikte tasarım yapmaya başlayan Pierre Cardin, 1950’de Fransa’da kendi firmasını kurmaya karar veriyor ve tiyatro kıyafetleri hazırlayarak ilk adımını atıyor. Kadınlara yönelik  “Ready towear” isimli koleksiyonuyla büyük beğeni kazanıyor ve Paris’te ilk mağazasını müşterilerine sunuyor. Yaklaşık 10 yıl içinde dünyaca tanınan bir marka olmaya başlayan Pierre Cardin için en parlak dönemler başlıyor. Taytlarıyla bir çığır açan “CosmoCorps” koleksiyonu, hazır giyim sektöründe hala yerini koruyor.
Gün geçtikçe bilinirliliği artan Pierre Cardin; 1967’li yıllarda “Beatles” grubunun yakasız ceketlerini, dar pantolonlarını, düz beyaz sade gömlek ve sıra dışı bir kravatla kombinleyerek erkek modasının ikonu haline geliyor. Genç neslin hayranlığını kazanan markanın desenli çoraplarla ve aksesuarlarla desteklenen koleksiyonu, o dönemin öne çıkan trendleri arasında yer alıyor.
Moda sektörüne yön veren koleksiyonları sayesinde Pierre Cardin deri ceket ve Pierre Cardin ayakkabı modelleri eşsiz bir fark yaratıyor. Her sezon vazgeçilmez olan mont, kaban ve trençkotlarıyla soğuk hava şartlarına sıcak bir geçiş sağlıyor. Özellikle sonbahar mevsimlerinde tek parça ile şıklık yarışına girmeyi sağlayan Pierre Cardinkadın deri ceket modelleri seni bir adım öne taşıyor.
FARK EDİLMEK İSTİYORSAN, DOĞRU ADRESTESİN!
Pierre Cardin, Milano Fransız Moda Enstitüsü’nün layık gördüğü “En yaratıcı insan” ödülüyle Moda Oscar’ını kazanıyor. 1992 yılında yine aynı Enstitüsü’nün Güzel Sanatlar Akademisi tarafından ölümsüzlüğü tescilleniyor ve “Kral Tacı”nı tasarlayan ilk tasarımcı oluyor. Vietnam’da düzenlediği defile sayesinde tüm dünyada adından sıkça söz edilmesini sağlıyor. Fransa şehrinde temelleri atılan Pierre Cardin; hayatın her alanında şık ve görünür olmayı arzu edenlere hitap ediyor. Sen de hem şık olup, hem de stil sahibi olmak istiyorsan Pierre Cardin ürünlerine mutlaka göz atmalısın.
Uzun incelemeler ve fikir fırtınası ile tasarlanan tüm koleksiyonu hem fonksiyonellik hem de seçenek sunuyor. Konfor ve kalite standartlarından vazgeçmeyenler için biçilmiş bir kaftan denilebilir Pierre Cardiniçin!Tasarım anlamındaki güçlü yapısı, kullanıcısına sosyal insan görünümü kazandırıyor. Her mekanda, her zaman fark edilmek istiyor ve giyiminle konuşulmak istiyorsan özellikle Pierre Cardin deri ceket ve Pierre Cardin ayakkabı modellerini muhakkak sitemizden incelemelisin!

SENDE GİYİMİNLE MODA İKONU OLABİLİRSİN!
Pierre Cardin deri ceket, şişme mont, yün kaban ve uzun pardösü seçenekleriyle kadınlara tarzını konuşturmanın yollarını sunuyor. Özellikle aksesuarları, kürkleri ile kombinlendiğinde moda ikonu haline gelmemen imkânsız! Desenleri ve çizgilerini hiçbir zaman bozmayan ve her koşulda beğenileri kazanan marka, dış giyim sektöründe oldukça iddialı…
Serin havalarda bu markanın trençkotlarını tercih edebilirsin, üstelik onlarca renk seçeneğine sahip! Kırmızı, yeşil, sarı, mavi derken artarak devam eden renk kartelasında tabi ki en çok satan modeli klasik siyah ve bej tonları… Hem spor kıyafetlerle hem de klasik giyimle hiç sıkıntı çekmeden kombinleyebilmek bir harika! Her durumda imdada yetişen bir diğer kurtarıcı parça da Pierre Cardin deri ceket modelleri oluyor. Kışın da, baharda da rahatlıkla tercih edebileceğin bu parçalar aynı trençkot gibi diğer kıyafetlerinle hemen bütünlük sağlıyor.
Cebi, fermuarı, kemeri ve düğme detaylarıyla dış giyimin adeta kalitenin simgesi haline gelmiş olan Pierre Cardin; tüm ihtiyaçları karşılayacak ürün yelpazesine sahip. Hele ki soğuk kış aylarında stilini konuşturmak istiyorsan Pierre Cardin bot ve Pierre Cardin ayakkabı modelleri ile hemen tanışmalısın.
FRANSIZ STİLİNİ BENİMSEMEK İSTİYORSAN, DOĞRU YERDESİN!
Atkı, şapka, broş gibi aksesuarlarla tarzını konuşturabileceğin bir tasarım sunan marka; tüm görünümünü bütünleştiriyor. Fransız erkek ve Fransız kadın tarzını tüm dünyanın beğenisine sunup, onay alan PierreCardin, tasarım idolü haline gelmiş durumda. Sende bu markanın ürünlerini tercih ederek parçaları birleştirebilir ve moda ikonu olabilirsin, neden olmasın?
Feminen tasarımı, özgün desenleri ve kaliteli dokusuyla kadınlara zarif bir tarz sunan Pierre Cardin, modernlik ile şıklığı birlikte dış dünyaya yansıtmanı sağlıyor. Erkeklere de seçenekli ürünleriyle hitap eden ve beğenisini kazanan Pierre Cardin, erkek deri ceket ve erkek ayakkabı modelleriyle kış mevsiminin tartışılmaz tek trend parçası oluyor. Dayanıklı olması ve sade tasarımlarıyla tüm yaştan erkeklere hitap ediyor. Yaz sezonunda olduğu kadar kış sezonunda da tüketicileri tarafından en çok tercih edilen markalar arasında ilk sıralarda yer alan Pierre Cardin; pamuk, polyester ve yün malzemelerinin harmanlanmasıyla oluşan erkek kabanları ile göz önüne çıkıyor. En küçük beden numarasından en büyük bedene kadar seçenek sunarken, erkek giyimde de öncü oluyor.
Tüm detayları stiline zenginlik kazandırıyor, seni sıradanlıktan kurtarıyor. Pierre Cardin ayakkabı modelleri, konfor sağlıyor ve her zevke hitap ediyor. Şehir yaşamına uyum sağlıyor, tüm hava şartlarına özel içerik sunuyor. Aradığın her ne ise muhakkak Pierre Cardin ürünlerini incelemeden karar vermemelisin. Ayakları yere sağlam basan erkeklerin ayakkabı tercihinde bir numarada yer alan markanın deri, süet karışımı malzemeyle üretilen ayakkabı modelleri kendini kanıtlamana yardımcı oluyor.
Klasik giyinen erkekler kadar spor giyinen erkeklere de yönelik ayakkabı modelleri sunan Pierre Cardin, sezonun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Konfor ve şıklık vaat eden bir erkek ayakkabı modeli arıyorsan olman gereken yerdesin, “Markastok”…

AYAKKABI BİR KADININ VAZGEÇİLMEZİ DEĞİL MİDİR?
Ayakkabı denildiği zaman ilk akla gelen genelde kadınlar olur. Aldıkça alır, doyamaz. İhtiyacı var mı yok mu pek umurunda değildir aslında. Beğendiyse bitmiştir onun için. Eğer bir de bütçesini aşmayacak etikete sahipse almaması için hiçbir engeli yoktur. Pierre Cardin kadın ayakkabı koleksiyon da bu kategoride ele alınabilir. Tüm modelleri kaliteyi ve şıklığı yansıtıyor. Bir kadının ayağında olması gereken ve dolabında bulundurması şart olan bu markanın ayakkabıları, her ortama uyum sağlıyor.
Modern ve bakımlı kadınların dünyasına hitap eden Pierre Cardin kadın ayakkabı koleksiyonu, babet modelleriyle de beğeni topluyor. Rahat giyimi seven ve iş yaşamında da kolaylıkla kullanılabilen babetler kadınların kurtarıcısı oluyor. Farklı renk alternatifleriyle kombin yapma imkânını kolaylaştıran bu parçalar, hafta içi kalem eteklerle ya da hafta sonu da kot pantolonlarla uyum sağlıyor.
Feminen ve iddialı bir stil sunan Pierre Cardin, modern çizgilerle harmanlanan tüm parçalarıyla tüketicilerden tam puan alıyor. Güçlü ve etkileyici görünüm sunarken, hayatın içinden biri gibi görünmeni sağlıyor. Elegan stil sunan markanın tüm ürünleri modern kadını baştan aşağıya yansıtıyor.
Sende ayakları yere sağlam basan ve özgürlüğüne düşkün bir kişilik yapısına sahipsen Pierre Cardin markasının tüm koleksiyonunu incelemelisin. Sana hitap edecek birkaç parçaya muhakkak rastlayacaksın.
Uygun fiyatların ve indirimlerin yer aldığı tüm ürünleri Markastok’tan bulabilirsin. Seçtiğin parçaları sepetine ekleyebilir, online sipariş verebilirsin. Hadi sende alışverişin keyfini çıkarmaya başla!
Markastok; farkı çok, güvende sınırı yok!




Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.