Amerika Gezisi Bölüm:3 Orlando

Amerika gezimiz 3 ayaktan oluşuyor. İlk ayağı Atlanta, ikincisi Miami, üçüncüsü Orlando. Önceki yazılarımda Atlanta gezimizden ve Miami gezimizden bahsetmiştim. Şimdi ise en son olarak Orlando'dan bahsedeceğim.
Orlando ABD'nin güneydoğusunda, Florida eyaletinde yer alır. Dünyanın eğlence merkezi olarak görülen Orlando, yılda 50 milyondan fazla turist ağırlamaktadır. Çocuklar kadar yetişkinlerin de çok eğlendiği Bueno Vista gölündeki Disney tema parkları ise bir harikaydı. Universal studyoları da büyük küçük hepimizi etkiledi. 
 Disneyland'ın meşhur şatosu



 NASA
 Avatar filminde yer alan hayat Ağacı.
 Jurassic Park ise oğlumun çıldırdığı bir yer oldu. Bütün o dinazorlar onu kendinden geçirdi.
 Minionlar olmadan olmaz....

 Tam bir Harry Potter hayranı olan çocuklarım için Harry Potter'in Büyüleyici Dünyası bir harikaydı. Sanki o filmin içindesiniz ve yaşıyorsunuz.



Amerika'ya gitmeden önce 3 şehirde de kalacağımız evleri Airbnb'den tuttuk. Hepsi birbirinden güzel olan evlerimizde çok rahat ettik. Otellerin o soğuk yüzleri olmadan, evimizde gibiydik. 3 aileden oluşan toplam 10 kişiye göre ev bulmak zor gibi olsa da Amerika'da herşeyin büyüğü makbul olduğu için hiç zorlanmadık diyebilirim.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.