SATURDAY HOBBY İLE YAZLIK ÇANTALAR

Yaz geldi mi rengarenk elbiseler, fırfırlı kat kat etekler, sandaletler giymek istiyorum. Bir de elimde beni yansıtan, el emeğim bir çanta olsun ister im. Benim tarzımı, kişiliğimi yansıtsın. Her yaz bir çanta örmeyi severim bu yaza şimdilik iki örgü çanta ile giriş yapıyorum. Sonra neler yaparım bilemem:=) 

Penye ipten iki çanta ördüm, biri kendinden saplı, püsküllü fıstık örneğinden yaptığım yavruağzı el çantası. Hem spor hem çok tarz bir çanta oldu. Spor kombin yaptığımda elimden düşmeyecek bir çanta oldu.

Diğer bir çantam ise tam bir klasik çanta. Saks mavisi penye ipten, fıstık örneği ile yaptığım kapaklı omuz çantası ise çoook şık oldu. Askı olarak kullandığım gümüş rengi zincirin içinden penye ipi geçirerek güzel bir görüntü yakaladım. Tokası da çantaya ayrı bir hava kattı. Heyecanla bunları kullanmak için güzel günleri bekliyorum.


 Penye ipler ve çanta aksesuarların hepsi Saturdayhobby ürünüdür. Sayfayı girip ziyaret ettiğinizde sizi penye iplikleri, makrome iplikleri, el örgü iplikleri, gökkuşağı iplikleri, bir projeyi yapmanız için gerekli olan tüm malzemelerin bir araya gelerek oluşturulan kitler ve gerekli olan tüm aksesuarlar karşılıyor. 
Size sadece ne yapmak istediğinize karar vermek kalıyor....

1 yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim.