Rimmel Extra WOW Lash Mascara

 Kirpiklerim kısa olduğundan bayılırım kirpiği uzun ve gür insanlara, hele bir de rimeli sürüp Türkan Şoray gibi olanlar yok mu çok imrenirim! Ne zaman bir rimel görsem atlarım belki işe yarar da Türkan Şoray gibi göz süzer, kirpiklerimin altından sevdiceğime bakış atarım. Nerdeee?  En son olarak Watsons alışverişi sırasında bu Rimmel London markasının Extra WOW lash rimelini aldım. Kirpiklerim uzamasa da 2 kat sürünce hacim kazandı ve topaklanmadı. Topaklanmaması iyiye işaret:=) Yoksa gözümün önünde sinek uçuyor gibi geliyor. Ehh ne yapalım kirpiğimiz uzamazsa biz de takmasını takarız.

Takipçi sayımın 500 olması şerefine hediye çekilişi hala devam ediyor. Katılmak için tık tık...

2 yorum

  1. benim kirpiklerim de çok cansız. avonun shock maskarasını kullanıyorum 2 3 kat sürünce güzel oluyor ama uzun süre kıvrık kalmıyor. Galiba kirpik kıvırıcısı alacağım ben de. bu rimel ve alix avien dna aklımdaydı. kısmet hangisineyse artık:)

    YanıtlaSil
  2. rimmel dedin mi hemen konuya atlarim..zira uzmanlik alanına girer.. sabah kalkar yuzumu yikar., rimelimi surerim ;) birsürü marka kullandım.. zira alerji olmasın akmasın korkmasın mantığı.. en son memlekete gittiğimde rimelimi unutmuşum.. geçici birşey alayım dedim..çok uygun fiyata watsons dan golden rose marka bir rimel aldim..şimdi sürekli onu kullanıyorum.. gayet guzel,bu rimelide deneyeceğim.. sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.