Creazion-Elişi patronlu dikiş dergisi

Dikiş dikenlerin en büyük problemi Burda dergisinin kalıplarına bağlı kalmaktır. Rakip olacak, alternatif bir dergiyi biz dikiş dikenler yıllardır bekler dururuz. Kalıpların büyüklüğünden, Alman hatunların iri kıyım olmasından bahseder ama sonuçta her ay da gider Burda dergisi alıp geliriz:=)
Alaçatı'da girdiğim marketteki dergileri karıştırırken, gözüme Creazion-Elişi Patronlu dikiş dergisi çarptı. Tabii hemen satın aldım ve inceledim. İlk sayı olduğunu düşünürken aslında derginin 13. sayısı olduğunu, 2 ayda bir çıktığını öğrendim. dergide 35 model var, içerik yönünden bana biraz zayıf geldi. İlerleyen zamanda belki dergiye talep arttıkça onlarda model sayısını arttırırlar. 
Dergideki modeller arasından bir tek payetli elbiseyi beğendim. Kalıbını deneyeceğim bakalım üstümde prova yapmadan güzel duracak mı?

8 yorum

  1. Bu dergiyi bende aldim begendigim birkac model var,bakalim nasil olacak.Banada beklerim buyrun ...selametle :)

    YanıtlaSil
  2. Bu dergiyi bende aldim begendigim birkac model var,bakalim nasil olacak.Banada beklerim buyrun ...selametle :)

    YanıtlaSil
  3. :O
    Cok isterdim ogrenmek. Ama firsat yok :(

    YanıtlaSil
  4. yalnız bu dikişteki ilk dergileri..yani öncesinde dikiş sayısı çıkmamış, elişi sayıları var diye biliyorum.

    YanıtlaSil
  5. bende dergiyi almış ve blogumda bahsetmiştim. Fekat Burcunun söylediği gibi bu daha ilk dikiş sayıları eskiden sadece elişi dergisiymiş. bende yakaları çok beğendim kalıpları çok kolaya benziyor.

    YanıtlaSil
  6. Dergideki modeller genelde bol oluyor, dikiş payı vermeden kesmek çözüm olabilir. neyse, bloğunuzu çok beğendim http://hobylst.blogspot.com/ hoşçakalın... :)

    YanıtlaSil
  7. Amigurimi (örgü oyuncak) Amigurumi çocuklarınız için sağlıklı örgü oyuncaklar.. İç malzemede boncuk elyaf kullandım.Oyuncaklarım zararsız. Makinede yıkanabilir. Sipariş olması durumunda en geç 1 hafta içerisinde kargoya verilir. Kargo Alıcıya Aittir... SİPARİŞ VE İLETİŞİM.. nezahatflz@gmail.com WhatsApp 538,411,47,98 http://orgu-oyuncak.tr.gg

    YanıtlaSil
  8. ben kullaniyorum cok guzel

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.