Sevimli dostlara: Brit Care

Tam gün bir çalışan olarak çalışanların boş zamanları pek yoktur. O yüzden çok programlı olmalısın. Ailen ve sevdiklerin ile bol bol eğlenceli zaman geçireceğin fırsatlar yaratmalısın. Öyle salına salına o butik senin bu market benim diyerek alışveriş yapamazsın, yapacak zaman lüksün de yoktur. Vakitsizlikten şikayet edip alışveriş yapmaya çıkamayacak olanlara bugüne kadar bir çok online alışveriş sitesi hakkında bilgi verdim, yazı yazdım. Bu sefer anlatacağım online alışveriş sitesi ise hayvan severler için. Sevimli dostlarımıza yönelik olan petbesinleri.com.tr her hayvan severin dikkatini çekecektir.  Siteden genel olarak bahsedersem, köpekler ve kediler için her şey düşünülmüş.
Köpekler için; mamalarından tasma kayışlarına,  aksesuarlarından  kıyafetlerine, şampuanlarından mama kaplarına, vitaminlerinden sağlık bakım ürünlerine kadar her şey ve daha fazlası düşünülmüş. 3000 adet ürün yelpazesi ile internet üzerinden alışveriş yapmak için kurulmuş, faaliyet süresi içerisinde Türkiye'nin önde gelen evcil hayvan malzemeleri satışı yapan sanal mağazalarından biri olmayı başarmıştır. 
Kediler için ise; kedi mamalarından kedi tuvaletlerine, kedi mama kaplarından kedi kumlarına, kedi oyuncaklarından  kedi isim künyelerine, bakım ve sağlık ürünlerinden taşıma çantalarına kadar her şey mevcut.  

Kedi ve köpek maması çeşitlerinin bol olduğu sitede sadece evcil hayvanlarınız için değil, sokakta yaşayan kedi ve köpekler için de uygun fiyata mama satın alıp onları da sevindirebilirsiniz. Ayrıca kedi ve köpekleriniz için çeşit çeşit  Brit Care marka mamalar petbesinleri.com.tr adresinde  bulabilirsiniz. En çok tercih edilen kuru mama çeşitlerinden yaş mama çeşitlerine kadar her türlü mama ile sevimli hayvan dostlarımızı düşünmüşler. Kuru mama çeşitlerinden bir kaçını sayarsam; yavru köpek, yetişkin köpek mamaları, yüksek enerjili mamalar, geyik etli,  hypoalerjik mamalar, yavru kedi maması, somonlu, tavuklu kedi mamalar ve daha fazlası var. Yaş mama çeşitlerinden ise somonlu, tavuklu, ördekli, kuzu etli ve tavşan etli köpek mamaları mevcut. 
Petbesinleri.com.tr 'da kedi köpek mamalarını ve pet shop ürünlerini peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla alabilirsiniz. Bir çok indirimin, kampanyanın yer aldığı sitede 50 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde kargo bedava!  Sevimli dostlarınızın her türlü ihtiyacını oturduğunuz yerden bir tık ile ayağınıza getirtmek kaliteli ürünleri hesaplı bir şekilde almak isterseniz petbesinleri.com.tr'a üye olun. Size özel fırsatlardan yararlanın. 

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.