Püsküllü Bluz

 Nerde salkım saçak, eğri büğrü, asimetrik kıyafet var ben oradayım. Pek severim böyle bluzları, elbiseleri. Burda Dergisi 2014 yılının son sayısında yer alan uzun püsküllü bluzun modelini de pek sevmiş ve dikilecekler listesine eklemiştim. Gel gör ki ona uygun jarse bluzum yoktu. Kumaşın kenarlarının atmaması lazım ki püskülleri güzel dursun. Sevgili meleklerim beni seviyor ki kumaş pazarında bu kumaşı görür görmez atladım. Eve gelip kalıbı çıkardım, diktim ve giydim. Çok sevdim bu bluzu, kalıbı hiç sorunsuz ve provaya gerek kalmadı. 2,5 metre kumaş kullandım çünkü bluz iki kat. İç kısmı kolsuz bluz olurken, üst parçası püsküllü. Yaka ve kol yerlerinden birleştirildi. Oldu sana püsküllü bluz:=)
Hadi şimdi etrafımda bir döneyim de püsküllerim gözüksün:=)))




11 yorum

  1. GÜZEL OLMUŞ ELİNİZ ESĞALIK

    YanıtlaSil
  2. çok sevimli olmuş..güle güle giy

    YanıtlaSil
  3. güzel olmuş tatlım, güzel günlerde kullan inşallah

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel elinize emeğinize sağlık. Bende püsküllü kıyafetleri çok severim. Sizede çok yakışmış. Döne döne pek de güzel pozlar vermişsiniz. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. çok hoş görünüyorsun, ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  6. Bu modeli bir şeye benzetememiş merak etmiştim nasıl olur diye muhteşem olmuş elinize sağlık...:))

    YanıtlaSil
  7. Şüpheli yaklaşmıstim bu modele. Ama gayet guzelmis. Size de yakismis. Elinize saglik.

    YanıtlaSil
  8. İki kat olduğunu bilmiyordum. Çok şık bir bluz olmuş ellerinize sağlık. Modeli merak ediyordum ama denemeye cesaretim yoktu. Size de çok yakışmış güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  9. Bu modeli ben de beğenmiştim sizin üstünüzde görünce daha da beğendim şimdi :)

    YanıtlaSil
  10. Bluz hakkında çok fazla seçenek bulunmaktadır. Bu bluzlardan seçenek yapmakta zorlanıyorsanız buypasa.com a girerek istediğiniz bluzu seçebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.