Couleurs ile Sevdiğin Rengi Yaşa

Türkiye'de büyük ilgi gören kozmetik sektörüne, Couleurs markasıyla yeni bir renk katıldı. Bu yeni renkler sürpriz bir şekilde kapımı çaldı ve tanışmamıza vesile oldu. Yumuşacık dokuları ve kalıcı renkleriyle beni mest eden bu yeni markadan sizlere bahsetmek istiyorum.
Türkiye'de üretilen ve dünyanın dört bir yanında satışa sunulan Couleurs, "Sevdiğin Rengi Yaşa" mootosuyla beğeniye sunuldu. Couleurs, marka ismini Fransızca'daki "renk" kelimesinden alıyor. 
Bu sezon ruj, göz farı, allık ve pudra ürün grubuna odaklanan Couleurs, farklı renk seçenekleriyle günümüzün hızla değişen makyaj trendlerine kolaylıkla uyum sağlanmasını hedefliyor. 
Rutin makyaj alışkanlıklarına yeni bir alternatif sunan Couleurs, gündüzden geceye günün her saatine uygun ürün seçenekleriyle günümüzün hızla değişen makyaj trendlerine kolaylıkla uyum sağlanmasını hedefliyor. 
Couleurs ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor. 

Couleurs Ruj:
İster gündüz, ister gece... 12 farklı çeşidiyle sevdiğiniz renk dudaklarınızda...
Tek bir dokunuşla istenilen rengi kolayca sağlayan Couleurs rujlar, tabakalaşmayan ince dokunuşlu ve kalıcı formülüyle sevdiğiniz rengi dudaklarınıza taşırken, onların ihtiyaç duydukları nemi kazanmalarına destek oluyor. Couleurs'ün zengin ruj serisinde kırmızıdan kahveye 12 farklı renk tonu sunuluyor. 
Fiyat:27 TL

Couleurs Göz farı:
6 farklı setiyle sevdiğiniz renk gözlerinizde...
Koyu ve füme tonlardan tatlı pudra renklerine, sofistike bej tonlarından yoğun ve canlı parti renklerine uzanan birbiriyle uyumlu 4'lü farlarıyla Couleurs göz farları, gündüz ve gece makyajında istenilen etkinin kolaylıkla elde edilmesini sağlıyor.
Fiyat:34 TL

Couleurs Allık:
4 renk seçeneği ile ışıldayan bir ifade...
Couleurs'ün sıcak tonlardaki pudra allıkları 4 adet renk alternatifleriyle gündüz ve gece makyajına uygun farklı seçenekler sunuyor. Yüzü ve ifadeyi vurgulamanın olmazsa olmazı  Couleurs allıklar, kolay uygulanabilir ve kalıcı formülüyle, günün her saatinde ciltte istenilen doğal, ışıltılı ve canlı etkiyi sağlamaya destek oluyor.
Fiyat: 30TL

Couleurs Pudra:
Cildi kusursuzlaştırmak ve makyajı kalıcılaştırmak için pudranın 4 tonu...
Cilt tonunu dengeleyen, kırışıklıkların ve çizgilerin görünümünün azalmasına destek olan Couleurs pudralar, kaşmirin yumuşaklığından ilham alınarak tasarlandı. 4 ton seçeneğiyle farklı cilt tonlarına uyum sağlayan Couleurs Pudra, kalıcı etkisiyle günü ışıltılı bir ciltte tamamlamak isteyenlerin yardımcısı olacak.
Fiyat:28 TL


2 yorum

  1. Bu markayı daha önce hiç duymamıştım.
    İlk fırsatta ben de temin edip deneyeceğim. Özellikle allığını gözüme kestirdim :)
    Bana da beklerim sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor hepsi de. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.