Kedi Oyuncağı #1

 Yaz başında, sokak kedimizin 4 tane yavrusu oldu. Başka bir kedinin de 2 tane yavrusu vardı fakat annesi bakmayınca bizim kedi Minnoş onlara da annelik yaptı. Yaz boyunca bu 6 kedi ve Minnoş'a baktık tüm komşularla. Sonra yavru kedilerden birini, biri sahiplenip götürdü. İki yavru kediye araba çarptı ve öldüler. Diğer bir kedi ise yaramaz bir çocuğun elinden kurtulamayarak öldü. Kala kala 2 yavru kedimiz kaldı. Onlara devamlı olarak kapı önünde bakıyor, yemek verip seviyorduk. Hatta ben kedilerden korkup hayatta dokunamazken, bu yavruları kucağımdan indirmez oldum. Bir gün işten geldiğimizde eşim kedilerden birinin omurgasının ezik, kuyruğunun felç olduğunu fark etti. Zavallı kediciği hemen veteriner Berna hanıma götürdük ve tedaviye başladık ama bu şekilde sokakta kalamayacağını eve almamız gerektiğini söyledi. Yalnız bir sorun var! Eşimin kedi tüyüne aşırı derecede allerjisi var!!!  O zaman biz de kediyi eve alamazsak garaja alırız dedik:=) Böylelikle kedi için garajda ortam hazırlamaya başladık. Mama, kum derken bir şeyler eksik ne olabilir? dedik. Koskoca garajda hayvanın canı sıkılır dedi çocuklar. Hadi oyuncak yapalım dedik ve ortaya bu oyuncak çıktı. Rustik halkasına kestiğimiz şerit keçeleri bağlayıp kedi oyuncağı yaptık. Bir iki kokladı, ayağıyla dürttü, oynadı. Başka oyuncaklarda yaptık onları sonra anlatırım....



2 yorum

  1. Sen nasıl bir harika insansın cnm.paylaşımını duygulanarak okudum Allah senden bin kere razı olsun .Bu merhametli davranışının mükafatını alasın .sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim bu ne hassasiyet. Ya kedideki şansa ne demeli. Bütün hayvancıklar böyle şanslara sahip olsalar keşke. Sizi yürekten tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.