Turuncu Kasa-Göz Makyajı Ürünleri


İndirime renk geldi hem de en canlısından, en göz alıcısından indirimin adı artık Turuncu Kasa.
2010 yılında üç eczacı ve bir makine mühendisi ortaklığıyla Antalya'da Nusellus İlaç kurulmuş. İlaç ve kozmetik alanından faaliyete başlayan firma sektöründe öncü bir kuruluş olmuş.  Anne-bebek ürünleri, kozmetik, cilt bakımı, medikal ürünler, makyaj ürünleri, cinsel sağlık ürünleri, vücut bakım ürünleri, besin takviyeleri, sağlık ürünleri ve kişisel bakım ürünleri vb. alanlarda 10.000'i aşkın ürün çeşidi ile bir çok mağazaya dağıtım yapmakla birlikte e-ticaret kanalı ile de biz tüketicilere satış yapmaktadır.
 
Biz bayanlar, makyajı güzelliği gölgeleyen kusurları etkili bir şekilde kapatmak ve diğer bölgelerdeki güzellikleri ortaya çıkartmak için yaparız. Yüzümüzün her bölgesi için farklı bir makyaj malzemesi kullanırız. Göz ve göz çevresi çok ince ve duyarlı bir yapıda olduğundan daha bir özen ve uygulamaya ihtiyaç duyar. Göz altı kapatıcıları, maskara, göz kalemi, far, eyeliner gibi birçok göz makyajı ürünleri vardır.

Kısaca bu ürünlere değinirsek;
Gözaltı kapatıcısı: Göz çevresinde oluşan torbalanmalar, kırışıklar kapatılarak bu bölgeye daha aydınlık ve daha genç bir göürünüm kazandırılabilir. Sıradan kapatıcılar burada kullanılamaz, çünkü onların yapısı daha kalındır, göz altı derimiz ise çok incedir.
Maskara: Kim istemez ki kirpikleri daha dolgun, uzun ve etkileyici olsun, işte tam bunun için yaratılmış mucizevi üründür maskaralar.
Eyeliner: Gözleriniz çekik ve daha büyük gözükmesini isteyenlerdenseniz o zaman size uygun bir eyeliner illa ki vardır. Jel eyeliner, likit eyeliner veya kalem uçlu eyeliner biri muhakkak size uygundur.
Göz kalemi: Yok ben eyeliner kullanamıyorum diyenlerdenseniz ise o zaman buyrun renk renk gözkalemleri de mevcut. İstediğiniz renkte, göz altına, göz üstüne ya da içine uygulayacağınız kalem ile istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz.
Far:Rengarenk far paletleri ile tonlamalar ve gölgelendirmeler yaparak buğulu bakışlar ya da daha çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz.
Kaş boyası: Yüze ifadeyi veren kaşlardır, kaş renginiz açık ya da şekillenmeye ihtiyacı varsa kaş ürünlerine bir göz atın.
Tüm bu yukarıda saydığım göz makyajı ürün çeşitlerine Turuncu Kasa'da bulabilirsiniz. Hem de bir sürü farklı markayı da bir arada görebilirsiniz. Uygun fiyat, indirimli ürünler ile kargonuz hemen teslim ediliyor.

5 yorum

  1. Alman LR kozmetik markasını duydunuz mu? Avon ve Oriflame gibi üyelik sistemiyle kendinize indirimli ürün alabiliyor veya temsilci olup ürünlerin satışını yapabiliyorsunuz. Ben 1 yılımı tamamladım, hem kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum, hem de ekibimi kurdum ve hatırı sayılır bir gelirim var. İlginizi çekeceğini düşünüyorum, bir bakın lütfen ;)

    YanıtlaSil
  2. Alman ürünleri olan LR gerçek anlamda çok ciddi bir pazar oluşturmuş durumdadır Türkiye’de bu markayı arıştırmanızı isterim. Ayrıca hep beraber kazanmak için bu yazıyı paylaşmaktayım.

    YanıtlaSil
  3. LR uyeligimizi baslatali cok olmadi ve sonuclar mukemmel , muthis bir ekip kuruyoruz , sizi de bekleriz :)

    YanıtlaSil


  4. çok güzel ve açıklayıcı bi yazı olmuş, ellerinize sağlık devamını bekleriz :)

    YanıtlaSil
  5. muhteşem bir yazı olmuş takibe aldım sitenizi :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.