Yükselen Burç

Astroloji her zaman ilgimi çekmiştir. Günlük olarak burcumu takip ederim. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak burcumun ne dediğine bakarım. Bir de yükselen burç var, bilmeyenler için yükselen burç nedir diye sorarsanız: Yükselen burç; doğduğunuz sırada ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Doğduğunuz anda yükselen takım yıldıza verilen astrolojik teknik bir terimdir. Yükselen burç, öz burcunuz kadar önemlidir. Görünüşü ve kendinizi nasıl gördüğünüzü temsil eder. Yükselen burç ortalama 2 saatte bir değişim gösterir ve doğru tespit edilmesi için doğum saatinin çok iyi bilinmesi gerekir. Ben bu konuda şanslıyım çünkü annem beni ve kardeşlerimi doğurduğunda babam evlilik cüzdanlarının arkasına doğum gün ve saatlerimizi dakikasına kadar tek tek yazmış. O yüzden çok şanslıyım:)) Çünkü yükselen burçta doğum saatinin dakikasının önemi çok büyük. Yükselen burcumuz  ayrıca yeteneklerimizi ve kişilik özelliklerimizi de tanımlar. 

Yükselen burcunuzu öğrenmek için hesaplama tabloları mevcut. Bu hesaplama tablolarına doğum tarih bilgilerinizi gün, ay, yıl,  doğum saati ve cinsiyet olarak tabloya girip sonucu öğrenebilirsiniz.  Ben yükselen burcumu Elele'nin Astroloji sayfasında yer alan aşağıda da bir örneği olan tablodan buldum. Siz de Elele'nin web sayfasına girip yükselen burcunuzu bulabilirsiniz. Bu arada benim burcum Oğlak, yükselen burcum da Oğlak. Yani tam bir Oğlak burcu'yum:=)
Eğer siz de yükselen burcunuzu merak ediyorsanız Elele'nin web sitesinden öğrenebilirsiniz. Yukarıda yer alan tabloyu doldurup yükselen burcu göster düğmesine tıkladığınızda hangi yükselen burca sahip olduğunuzu görebiliyorsunuz. Bir de o yükselen burcun özelliklerini de okuyabiliyorsunuz. Benim yükselenim beni yansıtıyor, bakalım sizin yükselen burcunuz da sizi anlatıyor mu? Bunun cevabını hesaplama tablosunu doldurrak görebilirsiniz. Hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum:=))


2 yorum

  1. benimki de akrep çıktı :D hep bakarım ama karar veremiyorum çünkü doğum saatim net değil annem tam hatırlamıyor üçle dört arası diyor
    o zaman da akrep çıkıyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.