İşlemeli Elbiseler

Bu sene kadife elbiseler moda olduğu kadar, işlemeli elbiseler de çok moda olunca Zaful sitesinde görüp beğendiğim işlemeli elbiseleri blogumda yayınlamaya karar verdim. Bakalım siz hangisini beğeneceksiniz?
Bu siyah üzerine çiçek ve kuş işlemeli elbise en favorim. Bu elbiseyi sporlaştırarak giyerdim. Ayakkabı tercihim ya postal ya da uzun diz üstü çizmeler olurdu. Boynumada siyah boyunluk takar, deri biker ceket ile kombinlerdim. 


Bu uzun, siyah tül üzeri işlemeli elbise de çok güzel. İçine uzun siyah astarla giyinebilirsiniz hatta cesaretiniz varsa siyah mayo ile giyebilirsiniz. Son dönemde bu tül elbiseler o şekilde giyiliyor.
Bir diğer çok beğendiğim işlemeli elbise de bu v yakalı mini elbise oldu. İşlemelerinin güzelliği, renkleri, bel kısmını tam tur çevirmesi çok hoşuma gitti.
Bir başka siyah tül üzeri işlemeli kısa kollu uzun elbise de bu. Bu elbiseyi içine siyah astar giyip,  postal ve fötr şapka ile kombinlerdim.
Son olarak lacivert üzeri kırmızı işlemeli günlük elbiseyi paylaşmak istiyorum. Bu elbiseyi lacivert opak çorap ve lacivert kadife bot ile kombinlerdim.

2 yorum

  1. Hepsi şıkır şıkır ama ben dördüncü ile beşinci modele takıldım ve beğendim:))

    YanıtlaSil
  2. Bana işlemeli olsun da nasıl olursa olsun. En üstteki elbiseyi daha önce seçip blogta yayınlamıştım ama çok geniş olduğundan arkadaşıma hediye ettim. İkinci sıradaki de stokta yoktu yoksa onu da çok istiyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.