Meme Küçültme Ameliyatı


Meme kadınların görünüm ve fonksiyon açısından en önemli organlarından biridir. Meme iriliği olan bayanlarda estetik olarak giysilerde ve sutyen kullanımında sıkıntılar yaratmaktadır. Önce göğüslerinizi mümkün olduğunca küçük gösteren toparlayıcı sutyen kullanmaya başlarsınız. Vücudunuzun alt kısmı üst kısmından küçükse giysi alırken hiçbir zaman tam beden alamazsınız. Hep üst bedenleri büyük altı küçük modeller alırsınız. Memeniz iri olduğundan hep kambur durup saklamaya çalışırsınız. Zamanla bu durumda kambur bir sırta sahip olursunuz. Sırtınız ve boynunuz ağrır, kollarda uyuşma, vücudunuzda duruş bozukluğu gelişir. Memeleriniz o kadar iri ve ağırdır ki sutyen askıları omuzlarınızda çöküklük yapar. Meme altlarında pişik ve mantar enfeksiyonu gelişir. Memeler göğüs kafesine baskı yaptığından nefes almakta güçlük çekersiniz. Hele de genç kızlık dönemlerinde büyük memeler utanmaya neden olur. Büyük memeli kadın her zaman olduğundan çok daha kilolu ve yaşlı görünür. Hareket etmekte ve istediği kıyafeti seçmekte zorlanır. Kısaca hem fiziksel hem de psikolojik problemlere yol açan bu meme iriliğinin düzeltilmesi, memelere daha doğal bir görünüm kazandırmak için meme küçültme ameliyatları yapılmaktadır.

Meme küçültme hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. 18 yaşının üstünde ameliyat ve anestezi riski bulunmayan herkes bu ameliyatı olabilir. Meme küçültme ameliyatında genel olarak meme kanallarını ve meme ucunu koruyucu teknikler kullanılır. Bu şekilde emzirme yetisinin korunması sağlanır. Meme küçültme sonrasında geride bırakılan doku emzirme için genellikle yeterlidir. Ancak emzirme tek başına meme büyüklüğüne bağlı bir durum değildir. Annenin beslenmesi, hormonal ve psikolojik durumunun emzirmede etkili olduğu unutulmamalıdır. Estetik meme küçültme ameliyatları hasta mutluluğunun en yüksek olduğu estetik ameliyatlardan birisidir. Estetik görünümün düzeltilmesinin yanı sıra hastaya büyük oranda yaşam konforu da sağlar. Düşünsenize istediğin elbiseyi, bluzu giyinerek, sırtın ağrımadan, kamburun çıkmadan dolaşmak ne kadar güzel olurdu değil mi?
                                    
Günümüzde bu ameliyatlar oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Vanity Estetik Kliniği’nde meme küçültme ameliyatlarının yapıldığını duydum. Vanity Estetik Kliniği uzun yıllar Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’de Estetik ve Plastik Cerrahi alanında 1000’in üzerinde başarılı operasyona imza atmış Op. Dr. Güray Yeşiladalı tarafından 2016 yılında kurulmuş. Dr.Güray Yeşiladalı 10 seneyi aşkın operasyon tecrübesini, yeni yöntem ve teknolojilerle harmanlayarak ve 7/24 hasta deneyimini en ön plana yerleştirmeyi düstur edinmiş ve yeni kurduğu kliniğinde bunu hayata geçirmiş. Vanity Estetik Kliniği operasyonlarını İstanbul’un her iki yakasında butik hastanelerde gerçekleştiriyormuş. Ne de olsa mahremiyet önemli tabi. Eğer olur da bir gün meme küçültme ameliyatı olmak isterseniz Vanity Klinik’e uğrayıp 3D Modelleme sistemi ile operasyona başlamadan %100 doğrulukla olabilecekleri görebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.