Bayram Hazırlıklarınızı Tamamlayın



Bayram için geri sayım başladı. Peki, hazırlıklarınızı tamamladınız mı? Özellikle ikramlık şeker ve çikolata alışverişini son güne bırakmayın. Çünkü her bayramda unutulan genellikle bayram şekerleri ve çikolatalar oluyor. Bu yüzden risk almamak için şimdiden alışverişini yapmanızda fayda var. Peki, evinize ya da işyerinize en yakın bayram şekeri alabileceğiniz yerlerin adresini biliyor musunuz?
Bilmiyor olsanız dahi BizPoint.com adresinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu site üzerinden yaptığınız basit bir arama, bulunduğunuz yere en yakın şekerci ve çikolatacılara ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca bayramda konuklarınıza tatlı ikram etmek de isteyebilirsiniz. En leziz tatlıları satın almak için tatlıcı aramanızı da yine bu site üzerinden yapabilirsiniz. BizPoint.com adresinin en önemli özelliği aramalarınızı açık adres, konum ve harita bilgisi ile birlikte gösteriyor olması…
Bulunduğunuz yere ne kadar mesafede olduğunu da kolaylıkla görebiliyorsunuz. Ayrıca sitenin size yolu tarif etmesini de sağlayabilirsiniz. Alışveriş yapabileceğiniz tüm mekanları, mağazaları ve AVM’leri bu şekilde bulmanız çok kolay olacak. Sitede bulunan büyütülebilir harita sayesinde konumunu kendiniz de görebilirsiniz. Bu arada yaptığınız tüm aramaların sonuçlarını kaydedebilme imkanınızın da olduğunu belirtelim. Mekanları yeniden bulmanız gerektiğinde daha önce oluşturduğunuz kayda kolayca ulaşabiliyorsunuz. 

Alışveriş Yapmadan Önce Yorumlara Bakın!

Bayram alışverişi yapacağınız mağazalar ile ilgili yorumlara da göz atma şansınız bulunuyor. BizPoint.com sitesinde video yorum özelliği de var. Daha önce seçtiğiniz mekandan alışveriş yapanlar size fikir verecek yorumlarını paylaşıyor. Bu sayede kaliteli ürün çeşitlerine hangi adreslerden ulaşabileceğiniz konusunda da bir fikir edinebilirsiniz. Bayram öncesi almanız gereken diğer ihtiyaçlarınız için de hem yorumlara bakmak hem de konum bilgilerine ulaşmak için bu siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
BizPoint.com sitesi üzerinden yer bulmak artık çok kolaylaştı. Adres sormak ya da yol tarifi almakla zaman kaybetmeden bayram alışverişinizi yapabilmek büyük bir konfor! Siz de bu konfordan yoksun kalmayın. Sadece telefonunuzun konumunu açmanız dilediğiniz her türlü mekanı kolayca bulmanızı sağlıyor. Üstelik bu imkandan gittiğiniz her şehirde faydalanabilirsiniz. Bu yüzden hemen şimdi tanışmak için siteye tıklayın ve ilk aramanızı yapın.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim.