Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü

Herkese merhaba,

Bugün sizi son okuduğum ve hayatımda yepyeni kararlar almamı sağlayan bir kitapla tanıştıracağım.  Aslında biraz geçmişe gidecek olursak yoğun hayat koşturmacam, evlilik , çocuklarımın ihtiyacı ve sorumlulukları derken gerçekten kendimi çok sıkışmış hissettiğim bir dönemden geçiyordum.
Hep böyle dönemlerde bir çıkış yolu ve kurtarıcı ararsınız ya. Benim kurtarıcılarım her zaman kitaplar ve filmler oluyor. Bu kitapta yine böyle bir dönemimde bana arkadaşlık eden ve yol gösteren bir rehber oldu.

                                

“Daha gidiş yolundayken neden dönüşü düşünüyorsun? Düşüneceksen bir sonraki anı düşün ve birazdan yaşayacaklarımız için sevinç duy."

“Herkesin sahip olmak istediği şeylere sahibim ama hayatımdan memnun değilim, sence bu nasıl mümkün oluyor?” aslında kitap da tam da bu soruyla beni etkiledi. Aslında hayatımın tüm minik pürüzlere rağmen ne kadar da yolunda olduğunu, kafama taktığım, beni mutsuz eden aklımdan bir türlü atamadığım dertlerimin ne kadar da çözülebilir olduğunu gösterdi. Tüm bunları yaşarken aldığım en büyük ders ise değişime ne kadar kendimi kapattığımdı. Kitabın son satırını okudğumda artık hayatımda değiştirmek istediğim şeyler çok netti. Bence siz de kitabı okurken bir taraftan “to do list” gibi maddeler hazırlayacak ve hayatınıza sıfır noktasından başlamak isteyeceksiniz.

Sen de değişime hazırsın, çünkü değişim hayatımızın değişmesini istediğimiz an başlar!

Bu arada merak edenler için kitapla ilgili bir not ; Fransa’da Bestseller olmuş ve 100.000 satış rakamına ulaşmış. İncelemek ve yeni başlangıç yapmak isteyenler için “Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü” kitap linki. 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

1 yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim.