Sağlıkta şiddete hayır


Dün Gaziantep'te bıçaklı saldırıya uğrayan Uz. Dr.Ersin Arslan' kaybettik. Hem sağlıkçı hem hekim eşi ve hem de bir anne olarak "SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR" diyorum. Ben de sağlık çalışanıyım 8 yıl aktif olarak insan sağlığı üzerinde çalıştıktan sonra şimdi il genelinde sağlık hizmetlerinin devamı ve sürekliliği için Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışmaktayım. Eşim doktor, gece gündüz demeden çalışmakta eşine ve çocuklarına ayıracağı zamandan daha fazlasını hastalarına harcamaktadır. Ne için? Bir gün gelip kendini bilmez serseri tarafından vurulmak için mi? Soruyorum size ne için! Ayrıca anneyim iki güzel evladım var, onları yetiştiriyorum, emek veriyorum, hayatımdan ödün veriyorum ne için? Onları büyütüp vatanları için insanlık uğruna çalışmak için!Ama ne oluyor serseri kendini bilmezin bir bıçak darbesi, bir kurşununa hedef oluyor... 
Sağlık hizmetinin sürekliliği ve devamı için "sağlıkta şiddete hayır" diyorum... Doktoru vurursan, öldürürsen kim bakacak sana be şerefsizzz!!!

1 yorum

  1. Umarim bu son olay olur ve saglık çalışanlarına şiddeti önlemek icin somut adımlar gelir. Hasta hakları falan tamam da , çalışanların haklarını kim savunuyor???

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.