Sana anne-çocuk fotoğraf yarışması


Anne-çocuk mutfağa giriyor, Sana’dan birbirinden güzel hediyeler kazanıyor!

Türkiye’de tam 60 yıldır mutfakların en büyük yardımcısı olan Sana, Anneler Günü’ne özel düzenlediği yarışma kapsamında iletisim@sanabirtarifimvar.com adresine hamurişi temalı anne-çocuk fotoğraflarını gönderen kişiler arasından seçilecek 10 kişiye birbirinden özel hediyeler veriyor.
Yemek pişiren herkesi birer lezzet ustasına dönüştüren Sana, Anneler Günü’ne özel olarak düzenlediği yarışmayla bu özel günü daha da unutulmaz kılıyor. 15 Mayıs 2012 tarihine kadar çocuklarıyla birlikte çektikleri hamurişi temalı fotoğraflarını iletisim@sanabirtarifimvar.com adresine gönderen anneler arasından yapılacak seçimle 10 kişi birbirinden özel hediyelerin sahibi olacak.
Sana’nın Anneler Günü’nü daha da özel kıldığı yarışmayla, anneler çocuklarıyla birlikte hamurişi lezzetleri yaratmanın mutluluğunu da paylaşacak.
Unutulmaz bir Anneler Günü yaşatacak yarışmanın sonuçları 20 Mayıs 2012 tarihinde Sana Türkiye Facebook sayfasında (www.facebook.com/sanaturkiye) açıklanacak.
Çocuklarım ile devamlı mutfakta hamurişi yapan anne olarak bu yarışmada ben de varım!  kendine güvenen hamarat anneler haydi mutfağa!!!

6 yorum

  1. Ah ah böyle yarışmalar için çocuklarda büyüdü bende çok yaşlandım. Yinede duymak bu yarışmayı hoşuma gitti . Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık arkadaşım.Çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. Canım facebookta anasayfamda senin adını "Sana Türkiye" de "Necla Şölen'e katılımı için teşekkür ederiz."diye görünce acaba benim arkadaş mı diye bloğuna geldim.

    Canım çocuklarınla harika görünüyorsunuz. Bırak ilk onda olmanı işallah birinci olursunuz. Şansınız bol olsun. Yaradanım yanınızda olsun.

    YanıtlaSil
  4. Vuslat; olsun ne kadar da büyüseler çocuklarımız bizim gözümüzde hala küçükler:=)
    Bernacığım teşekkürler
    Pınar Sedef Ünal; sayende facebooktan haberim oldu gördüm orada resmimi:=)

    YanıtlaSil
  5. Canım facebookta kazananlar arasında adını görünce çok sevindim.İnsanın arkadaşı yarışmada kazananlar arasında olunca baya bir keyif alıyor. Tebrik ederim. Her katıldığın yarışmadada aynı şekilde başarıların devamını bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Pınarcım, sağol. face de yayınlandığının haberini de senden almıştım:=) teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.