Bursa Hayvanat Bahçesi

 Sonbaharın son sıcak pazar gününden bir tanesini kaçırmadık ve çocukları Bursa Hayvanat Bahçesine götürdük. Televizyonda ya da kitaplarda gördükleri hayvanları yakından görmek çok hoşlarına gitti. Oğlum biraz korksa da aslana, leopara, ayıya, zürafaya büyük ilgi gösterdi. Hayvanat bahçesini gezerken dikkatimi çeken uyarı tabelalarına rağmen insanların hayvanlara, kraker, bisküvi atmaları. Hayvanlara neyin iyi neyin zararlı olabileceğini bilmeden beslemeye kalkmak ne kadar doğru bilemedim. 
20 sene önce Ankara Hayvanat Bahçesine gitmiştim çok mutsuz ayrılmıştım. Hayvanlar bakımsız, ortam kötü gelmişti. Burada ise kocaman bir alanda her hayvan kendi ortamında, sakin ve huzurluydu. Bursa Hayvanat Bahçesi çalışanlarının emeklerine sağlık...







3 yorum

  1. bu pazar bende eşime acaba havalar güzelken hayvanat bahçesine gitsek mi ki diye demiştim:) havaların son güzel anlarını açık havada geçirmek lazım en güzelini yapmışsınız ne mutlu size... bu arada resimlerde çok güzel resimler sayesinde bursa hayvanat bahçesini görmüş gibi oldum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar güzel olsa da muhakkak gidin, ortam çok güzel. havalar soğumadan bir ara gidin derim...

    YanıtlaSil
  3. Gezine sağlık tatlımm:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.