Yunanistan-3. Bölüm İskeçe Karnavalı

 Yunanistan gezimizin son günü İskeçe karnavalı ile son buldu. Rehberimizden aldığımız bilgiye göre İskeçe'nin nüfusu 50 bin iken bu karnaval sırasında 450 bini aşıyormuş. İskeçe'ye geldiğimizde otobüsleri ve diğer araçları şehirden dışarıda geniş alanda park ettirip, belediye otobüslerinin ring seferleri ile şehire aldılar. Karnaval kortejinin ilk açılışı aşağıda gördüğünüz hoş hatunla başladı. Arkasından bir sürü okulun geçidiyle devam etti. Karnaval için iyi hazırlanmışlar, güzel kostümler vardı. Erkeklerin kadın kılığına girerek poz vermeleri görülmeye değerdi.Karnavala dahil olmak adına oradan aldığım  şapka ile lisede ünvanım olan cadı oldum.







5 yorum

  1. yav, bu kardeşler çıktı mı ki krizden? Hayatı sevmek böyle bir şey olmalı, ne olursa olsun, eğlenceye devam yanii, ne diyelim, biraz da bize bulaşsın :))

    YanıtlaSil
  2. Acayip eğlenceli bir hava var orda çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel fotoğraflar güzel bir tatil olmuşa benziyor

    YanıtlaSil
  4. Elift:Aslında krizden daha çıkamamışlar, fiyatlar çok ucuz ama adamlar keyiflerinden ödün vermiyorlar.Eğlenmeyi biliyorlar.
    nuryyl:Kesinlikle çok eğlenceliydi, uzun zamandır karı koca olarak bu kadar eğlendiğimizi hatırlamıyorum.
    ornitorenkhandmade:2 günlük kısa ama güzel bir tatil oldu.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel... Eğlenmişsiniz. Süper arada kaçamak yapmak lazım. Eee afacana uzun zaman bu resimleri göstermeyin. Sonra sen küçükken deyiverirsiniz :)

    Bu arada peplum bluz dikiyorum hani senin daha önce diktiğin. Birşeyde takıldım. Bana biraz zaman ayırsan. Bloğumda bununla ilgili yazımda var LİNKİ http://suhuba.blogspot.com/2013/03/bir-kalpta-2-tane-duz-iplik-yon-oku.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.