Flormar

 Bağdat caddesinde yer alan Flormar mağazasına girdiğimde amacım oje markası olan Flormar'ın yeni sezon ojelerine bakmaktı. Aman Allah'ım o da ne Flormar bildiğin renkli kozmetik pazarına girmiş de benim haberim yok! Ürünler hem kaliteli hem ucuz, satış görevlisi de güleryüzüyle yardımcı olunca aldım da aldım. Eve gelip tek tek fotoğrafladım. Tek tek ürünleri inceleyelim:

 Kullanmakta olduğum BB kremin yerine bunu aldım, sürümü gayet yumuşak ve kolay...
 Aydınlık veren terracotta pudram. BB kremin üzerine pudra fırçam ile sürüyorum, verdiği aydınlığı sevdim.
 Toz allık hiç kullanmamıştım hem de ponponla, ama şeftali rengini çok sevdim....
 Makyajda bu sene oldukça doğallık renklerden yana olunca rujlarımı ve dudak kalemlerimi şeftali ve nude renklerden seçtim. 
 Ojelerde ise gözüm kaldı, stantta o kadar çok renk var ki hangisini alacağımı şaşırıyorum. Benimle eve gelmeye bunlar hak kazandı.
Devamlı oje sürüyorsanız tırnaklar havasız kalmaktan belli bir süre sonra sararmaya başlıyor. Bu sararmayı nötralize edecek Optical Whitener ile gideriyorsunuz. Bir de sertleşen tırnak etlerini E vitaminli besleyici ile yumuşatıyorsunuz. Bu iki ürünü de hemen denedim, gayet memnun kaldım. Bir de koyu renkli ojeleri çıkartmaya yarayan pembe asetonu muhakkak tavsiye ediyorum, tırnakları kırmadan, zedelemeden tırnak tiplerine bulaşmış ojeleri çıkartıyor.

3 yorum

  1. benim de allık almam lazım yakın zamanda, toz nasıl olur diyordum ki sen almışsın bile, kullan bir süre, sonra fikrini alırım :) hepsini güzel günlerde kullan canım, yüzüne neşe getirsin hepsi :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Renkler harika Necla hanım güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. guzelmis hepsi gule gule kullanin opuldunuz :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.